reklama
Z okazji nadchodzących
Świąt Bożego Narodzenia
pragnę przesłać najserdeczniejsze życzenia.
Niech nadchodzące Święta będą dla Was niezapomnianym czasem
spędzonym bez pośpiechu, trosk i zmartwień.
Życzę, aby odbyły się w spokoju, radości wśród Rodziny, Przyjaciół
oraz wszystkich Bliskich dla Waszych osób.
Wraz z nadchodzącym Nowym Rokiem życzę dużo zdrowia i szczęścia.
Niech nie opuszcza Was pomyślność i spełnią się te najskrytsze marzenia.
Świąt Bożego Narodzenia
pragnę przesłać najserdeczniejsze życzenia.
Niech nadchodzące Święta będą dla Was niezapomnianym czasem
spędzonym bez pośpiechu, trosk i zmartwień.
Życzę, aby odbyły się w spokoju, radości wśród Rodziny, Przyjaciół
oraz wszystkich Bliskich dla Waszych osób.
Wraz z nadchodzącym Nowym Rokiem życzę dużo zdrowia i szczęścia.
Niech nie opuszcza Was pomyślność i spełnią się te najskrytsze marzenia.
melduję się po wizycie Ala rośnie jak na drożdżach, waży ok 3 kg ma się dobrze, gorzej ze mną, bo spojenie się rozpada...mam skierowanie na cc, w czw. jedziemy do szpitala,żeby ustalić termin, ale prawdopodobnie będzie to 8.01. chyba,że ordynator stwierdzi,że wcześniej to wtedy między 2 a 5.01. ..zobaczymy...
Witam
U nas też zimno... ja dziś sama z dziećmi, więc za dużo nie zrobię, bo Lenka drzemki po 15minut tylko robi.
Ale wczoraj upiekłam kulebiaki i makowiec. No i kapusto- grzybo- groch- owe sprawy też się udało. Pierogi robi siostra, więc tylko ryby i barszcz mi zostały. No i sernik, żeby miało co w boczki pójść.
Miłej niedzieli Wam życzę.
U nas też zimno... ja dziś sama z dziećmi, więc za dużo nie zrobię, bo Lenka drzemki po 15minut tylko robi.
Ale wczoraj upiekłam kulebiaki i makowiec. No i kapusto- grzybo- groch- owe sprawy też się udało. Pierogi robi siostra, więc tylko ryby i barszcz mi zostały. No i sernik, żeby miało co w boczki pójść.
Miłej niedzieli Wam życzę.
reklama
agusia30
Zaciekawiona BB
hej kobietki! ja juz szczesliwa w naszej kochanej Polsce u mamusi i tatusia dotarlismy wczoraj po 12,kocham te nasze polski swieta.widze ze wszystkie jestescie zajete przygotowaniami ja pije wlasnie kawe z rodzicami i za chwile rowniez do roboty,ale coz taka praca to sama przyjemnosc. po swietach pierwsza wizyta u lekarza z moja fasolka mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze i zelekarz nie dostanie zawalu jak mnie zobaczy, narazie czuje sie dobrze tylko cycy mnie bola i brzuszek na dole ale to chyba normalne???wszystkim chorowitkom a szczegolnie chorym mamusiom waszym duzo zdrowka a dla was milej pracy napewno jeszcze sie odezwe w swieta uwielbiam was czytac buziolki dla wszystkich z moich pieknych zor
Podziel się: