reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

A i tak na szybko jeszcze dzis o 13 moja kuzynka urodziła chłopczyka 3800 i pierwszy raz spotkałam sie z tym ze ona dokładnie w dzien terminu urodziła ...to jej trzecie dziecie:-p;-):-)

reklama
Z okazji nadchodzących
Świąt Bożego Narodzenia
pragnę przesłać najserdeczniejsze życzenia.
Niech nadchodzące Święta będą dla Was niezapomnianym czasem
spędzonym bez pośpiechu, trosk i zmartwień.
Życzę, aby odbyły się w spokoju, radości wśród Rodziny, Przyjaciół
oraz wszystkich Bliskich dla Waszych osób.
Wraz z nadchodzącym Nowym Rokiem życzę dużo zdrowia i szczęścia.
Niech nie opuszcza Was pomyślność i spełnią się te najskrytsze marzenia.

eac20d7f0bcb1662med.jpg

melduję się po wizycie:) Ala rośnie jak na drożdżach, waży ok 3 kg:) ma się dobrze, gorzej ze mną, bo spojenie się rozpada...mam skierowanie na cc, w czw. jedziemy do szpitala,żeby ustalić termin, ale prawdopodobnie będzie to 8.01. chyba,że ordynator stwierdzi,że wcześniej to wtedy między 2 a 5.01. ..zobaczymy...

Witam:)
U nas też zimno... ja dziś sama z dziećmi, więc za dużo nie zrobię, bo Lenka drzemki po 15minut tylko robi.
Ale wczoraj upiekłam kulebiaki i makowiec. No i kapusto- grzybo- groch- owe sprawy też się udało. Pierogi robi siostra, więc tylko ryby i barszcz mi zostały. No i sernik, żeby miało co w boczki pójść.
Miłej niedzieli Wam życzę.

reklama
hej kobietki! ja juz szczesliwa w naszej kochanej Polsce u mamusi i tatusia dotarlismy wczoraj po 12,kocham te nasze polski swieta.widze ze wszystkie jestescie zajete przygotowaniami ja pije wlasnie kawe z rodzicami i za chwile rowniez do roboty,ale coz taka praca to sama przyjemnosc. po swietach pierwsza wizyta u lekarza z moja fasolka mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze i zelekarz nie dostanie zawalu jak mnie zobaczy, narazie czuje sie dobrze tylko cycy mnie bola i brzuszek na dole ale to chyba normalne???wszystkim chorowitkom a szczegolnie chorym mamusiom waszym duzo zdrowka a dla was milej pracy napewno jeszcze sie odezwe w swieta uwielbiam was czytac buziolki dla wszystkich z moich pieknych zor

Do góry