Holle
Fanka BB :)
20 TC i 12 kg na plusie... Juz wiecej nie moge przytyć bo ja juz psychicznie i fizycznie nie wyrobię. Niby wyniki mam dobre ale ciężko mi już do mieszkania wejść po schodach to co będzie dalej? Nad psychologiem się zastanawiałam ze względu na to, że chciałabym poczuć się w końcu w ciąży... Niby wiem, bi y widzę ale mój mózg przez ostatnie dwa miesiące wyparł ciążę, mimo że odczuwam pewne dolegliwości z tym zwiąne to żadnej radości, żadnej ekscytacji... Po prostu jestem gruba ja w ciąży... zastanawiam się czy po tym wszystkim, po tym jak tata gasł na naszych oczach to poczuje jakąś radość, poczuję że będę mamą... Czasami łapie się na tym, że wydaje mi się że zaraz się obudzę że wcale nie umarł a ja wcale nie jestem w ciąży bo to wszystko jest takie nierealne.
powiem tobie szczerzę że też ja czasami wypieram ciążę ale dlatego że chce żeby to się jak najszybciej skończyło , żebym mogła zacząć pracować nad swoją sylwetką i zajmować się dzieckiem , a jestem dopiero w 9 tygodniu więc u mnie o wiele dłuższa droga , ale ty jesteś już 20 tygodniu to już piąty miesiąc jeszcze troszkę i będzie po wszystkim