reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Do dziewczyn, które miały cc no i miały mniej lub więcej ciałka w dolnej części brzucha...
Jak to u Was było? Jak goiła się rana? Czy np. fałdka tłuszczyku jej nie przykrywała? Czy rana miała jak oddychać?
Hej ,u mnie goiło sie jak na psu ,szybko i bez ceregieli ,smarowałam maścią CEPAN śmierdzi okropnie cebulą ,jest tania ale bardzo skuteczna ,praktycznie moja blizna jest cienutka kreseczka ,a i dużo wietrzyłam ,w domu w sukience i bez gaci latałam.

reklama
M Lena ,powodzenia ,cc jest nie komfortowe, ale jak jest dziecko to nie myśli się o tym że boli ,nie wstydź się prosić też o przeciw bulowe leki to pomaga chociaż trochę ale zawsze ulga jakaś jest

U mnie też mówili, że będzie się źle goic. Jak tylko wyszłam że szpitala po 5 dniach byłam u.swojej gin (nie ona robiła mi cc) od razu dostałam antybiotyk w tabletkach, w sprayu i srebro w sprayu plus octenisept i mydło z nanosrebrem. Po 2 miesiącach na kontroli rana była idealna. Wierzyłam jak miałam czas, ale nie dużo bo przy blizniakach to czasu mało i roboty x2...
Do dziewczyn, które miały cc no i miały mniej lub więcej ciałka w dolnej części brzucha...
Jak to u Was było? Jak goiła się rana? Czy np. fałdka tłuszczyku jej nie przykrywała? Czy rana miała jak oddychać?

Hej dziewczynki.
Pozwoliłam sobie zalozyc nowy watek.
Po wczorajszych pomiarach i probach kupienia czegos ..czegokolwiek- zalamka [emoji16]
Screenshot_20190820-120826.jpeg

Cześć Wam! :)
Jestem już po wszystkim. Malutka jest już na świecie :) CC poszlo sprawnie, powoli dochodzę do siebie. Może już jutro wyjdziemy ze szpitala :)
Malutka jest grzeczniutka - ładnie je i duzo spi. W sumie to taki glodomorek jest :)

Super ! Gratuluję;*
Jak daliście na imię ? Jaka dużą się urodziła? :)
Zdrówka dla Was I szybkiego powrotu do domu. ;*
Cześć Wam! :)
Jestem już po wszystkim. Malutka jest już na świecie :) CC poszlo sprawnie, powoli dochodzę do siebie. Może już jutro wyjdziemy ze szpitala :)
Malutka jest grzeczniutka - ładnie je i duzo spi. W sumie to taki glodomorek jest :)

reklama
Do góry