reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Colorado a jakie ciasto? Piękne czarne puszyste koty ;) Paula tak mam fb, zaraz wyszukam. Maminka a ten cewnik/balonik wyjeli ci ? Teraz jakiś żel zastosowali?
A takie ciasto Link do: Delikatny serniczek z owocami i galaretką | Moje Wypieki tylko robiłam na swoim kruchym cieście, na herbatnikach kończy się u mnie tragedią [emoji14]

Przekażę kocurom komplementy, ich ego to lubi [emoji23][emoji23]
Tak cewnik wyjęli w sobote i od razu ulga [emoji16]Nie chciałabym go kolejny raz zakładać. Teraz miałam zel ale skurcze były na początku i pozniej nic i teraz leżę i zero skurczy. Jutro chyba dadzą mi oksytocynę No i wtedy to juz powinno pójść
[emoji32] kurde, a co jeśli oni tam mają tak mało pacjentek, że trzymają Cię dla towarzystwa? [emoji4]

reklama
Wygląda smakowicie ;) maminka powodzenia :) kurde mi tak się źle śpi od dłuższego czasu, kręcę się po kilka godzin :( pachwiny bolą :/ miejsca sobie znaleźć nie mogę :/ wy śpicie dobrze? Ja już mam dosyć, siku chodzę co pół godziny, a na mieście chodząc mam wrażenie że ciągle mi się chce siku.... zaczęłam sobie myśleć co powiedzą na porodowce widząc taka gruba babę jak ja :/ ja chyba nie wejdę nawet w te siateczkowe majtki co każą mieć z sobą.... masakra :/ mogliby stworzyć taki oddział porodowy tylko dla grubasow ;)

Wygląda smakowicie ;) maminka powodzenia :) kurde mi tak się źle śpi od dłuższego czasu, kręcę się po kilka godzin :( pachwiny bolą :/ miejsca sobie znaleźć nie mogę :/ wy śpicie dobrze? Ja już mam dosyć, siku chodzę co pół godziny, a na mieście chodząc mam wrażenie że ciągle mi się chce siku.... zaczęłam sobie myśleć co powiedzą na porodowce widząc taka gruba babę jak ja :/ ja chyba nie wejdę nawet w te siateczkowe majtki co każą mieć z sobą.... masakra :/ mogliby stworzyć taki oddział porodowy tylko dla grubasow ;)
A ile masz w biodrach?
Ja z neta zamówiłam sobie takie namiociska do chyba 140 cm[emoji16] co się przejmujesz, co powiedzą na porodówce, jesteś pacjentką, jak każda inna kobieta tam i tak mają Cię traktować [emoji8]

Co do spania to ja mam ciężkie poranki. Jak się obudzę koło 5-6 na siku, to potem nie umiem zasnąć, co to mnie kość ogonowa boli, to biodro, to coś tam, albo znowu siku, albo sroki drą się za oknem i też mi spać nie dają[emoji16]

A ile masz w biodrach?
Ja z neta zamówiłam sobie takie namiociska do chyba 140 cm[emoji16] co się przejmujesz, co powiedzą na porodówce, jesteś pacjentką, jak każda inna kobieta tam i tak mają Cię traktować [emoji8]

Co do spania to ja mam ciężkie poranki. Jak się obudzę koło 5-6 na siku, to potem nie umiem zasnąć, co to mnie kość ogonowa boli, to biodro, to coś tam, albo znowu siku, albo sroki drą się za oknem i też mi spać nie dają[emoji16]

podasz link ? też muszę zakupić :D

podasz link ? też muszę zakupić :D
O jej, niedoszacowałam wymiarów tych majtasów, podaję, bo u sprzedawcy na allegro nie ma wymiarów, gdzie indziej znalazłam:

Wymiary:

obwód pasu: 90 – 130 cm

obwód ud: 60 – 75 cm

obwód bioder: 100 – 150 cm

waga (orientacyjna): 90 – 120 kg

Link tutaj: Link do: Wielorazowe MAJTKI POPORODOWE Bella Mamma XL 2szt.

Jeszcze z seni widziałam duże, choć chyba mniejsze od tych. Można też szukać za majtkami siateczkowymi po prostu, nie musi chyba pisać na nich, że poporodowe, wtedy idzie większe znaleźć też :)

reklama
Do góry