Colorado1989
Fanka BB :)
Będę to rozważać jak pojawi się potrzeba, tak to się zagracę [emoji1] w ogóle raz na te wózki się zdenerwowałam i stwierdziłam, że samą chustę kupię do noszenia [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nic dziwnego ze się stresujesz. Ja pamiętam jak się staraliśmy i mój dół w 2 cyklach.... w 3cyklu wyszła 1 kreska i wylam jak dziecko a za 2 dni były już 2 kreseczki ja na twoim miejscu poszlabym do gina co on powieDziewczyny, muszę się wyżalić. Miałam brać wszystko na luz i w sumie na dobrą sprawę staramy się dopiero 4 miesiąc, ale wraz z każdym skurczem zwiastującym zbliżający się okres łapię coraz większego doła. Miało być bez nakręcania się a nie ma dnia żebym nie pomyślała o ciąży. Wiem, że jak będę sobie robiła taką presję to będzie jeszcze trudniej [emoji19]