reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

reklama
obiecne zdjecia ze ślubu z moim przewspaniałym mężusiem:-D:wink:

DSC07119.jpgDSC06997.jpg

kłaczek- ja też za Was trzymam kciuki, wszystko będzie dobrze...musi być dobrze ;) !!!

madzialenka1988- śliczna Panna Młoda ;) no i Pan Młody też przystojniacha:tak: wszystkiego dobrego na nowej drodze życia ;)

Dziś byłam u gina i cieszę się jak głupia bo schudłam kilogramik haha, lepsze to niż nic ;D a mój Jaś waży ok 2,6 kg:-D a się martwiłam, że może jakąś hipotrofie mieć, na szczęście wszystko idzie w masę hehe :-D niech rośnie ;)
Ale dziś duchota, u nas już popadało nawet przez chwilę ale nadal upalnie.
Aaaa i jeszcze chciałam zapytać czy Wasze dzidzie też tak mocno pchają swoje syrki Wam pod żebra i pod cycki? Mój Młody może nie należy do zbyt ruchliwych, ale te swoje małe nóżki tak mi wpycha, że aż nie wiem chwilami jaką mam pozycje przybrać ;D

Ostatnia edycja:
Pięknie wyglądałaś, ach kiedy ja będę wychodziła za mąż...:( Powiedziałam jakieś pół roku mojemu, że ma mi się oświadczyć na porodówce jak już wszystko będzie w porządku:D Ciekawe czy mnie posłucha, bo póki co o ślubie mówimy, a pierścionka jak nie było tak nie ma...

Lolcia moja to tak mi czasami sie zaklinuje pod zebrami ze normalnie masakra jakbym kij połkneła:szok::-)

Madzialenka slicznie wygladałas :-):-) my w tym roku bedziemy 16 rocznice slubu obchodzic ....a 18 lat juz razem jestesmy weterani:-D:-D

reklama
kłaczek &&&&&&&&&&&&&

mam filmik z moim nerwosolem :) tylko nie pomyślcie że ja jestem wyrodna matka, poprostu dziecko sobie musiało popłakać i pokazać nerwy.. a skoro żadne próby uspokojenia nie pomogły.. to mamusia zamiast się złościć to nagrała Igusię aby pokazać tatusiowi jak się zachowuje jak go nie ma :)

Wideo0005 - YouTube

p.s. jeżeli ktoś będzie pytał czy ona nie ma kolki - nie , nie ma :-)

Do góry