reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

a ja usmazylam placki ziemniaczane, dla malza zostalo i chyba Oliemu tez smakowaly bo sie rozszalal :)

ja ta linee negre mam od samych piersi do konca :-Di przebarwienia na piersiach przy sutku w tym samym kolorze. co ciekawe z jednej piersi tak siara tryska ze hej, a z drugiej malutka kropelka, smieje sie ze M w oko kiedys dostanie z cyca :-D. mi sie wydaje ze brzuch tez mi opadl ale moze to tylko wrazenie? nie wiem.

no wlasnie podobno sierpniowki juz zaczely, u nas na wrzesniu tez sie zastanawiamy ktora pierwsza oprocz jednej dziewczyny ktora w 26tc urodzila... ja mam termin na 29.9 ale nie spodziewam sie urodzic wczesniej a przekonana jakos jestem ze Oli wyjdzie w pazdzierniku... bo tylko 5 % w terminie sie rodzi :p

Ania255 wow na szydelku dziergasz no podziwiam ja sie probowalam nauczyc i ni huhu :-D

Widziałam, właśnie dzisiaj byłam na wrześniówkach, dziewczyna urodziła szybciej niż ja. Sierpniówki już pełną parą zaczęły, bo z 76 już jakieś 20 urodziło:d Znowu nic mi się nie chce...:D

reklama
*martusia* ja się nauczyłam metodą prób i błędów przy wsparciu wujka googla:) ale zrobiłam sukienusie dla Lenki i córci siostry, która też jak ja w ciąży. I jeszcze spódniczkę na szelkach, kocyk do wózka, a obecnie kończę podusię do kompletu z kocem. Więc przynajmniej tyle czas mija.

Ainhoa ale widzisz urodzila w 26tc i Maksio do tej pory w szpitalu... jak porodowke na tlc ogladalam to wiesz takie malenstwo na dloni lekarza sie miescilo... no ale co zrobic jak juz sie nie dalo powstrzymac.

Ania kurcze podziwiam jeszcze bardziej. ja jedyna przygode mialam z krosnem i wyszywaniem serwetki i skonczylo sie to przyszyciem do obrusu swiatecznego :-D. a na drutach tez umiesz?

*martusia* ja się nauczyłam metodą prób i błędów przy wsparciu wujka googla:) ale zrobiłam sukienusie dla Lenki i córci siostry, która też jak ja w ciąży. I jeszcze spódniczkę na szelkach, kocyk do wózka, a obecnie kończę podusię do kompletu z kocem. Więc przynajmniej tyle czas mija.
Wrzucisz zdjęcie kocyka?;>

Ja ostatnimi czasy w ksiazkach siedze :-) dzieciaki tylko co chwile wysyłam coby mi wymieniały:-pa panie bibliotekarki wybieraja fajne:-D...dzis taki upał ze masakra co chwile w wannie siedze tylko jeszcze troche to dzwigu bede potrzebowac zeby z tej wanny wylezc:szok::-D

ania255 jesteśmy na tym samym etapie ciąży :-D i jeszcze Krakowianka_12 o ile się nie mylę ;) to będziemy rodzić "razem" hehe ;)

ejjj...a ja nie umiem tu wrzucać zdjęć ;| nawet jakbym chciała to nie umiem...

Robisz "odpowiedź" i do góry masz takie małe ikonki i klikasz na taki kwadracik z drzewkiem i tam masz do wyboru albo zdjęcie z komputera albo z internetu. Potem klikasz "wgraj plik"i gotowe. Ja dodam z komputera:D

Zuzanka.jpg

reklama
Do góry