reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

Cześć Dziewczyny, ja ostatnie dni wciąż w biegu i nie mam czasu pisać. Ale czytam na bieżąco :) Mimi, śliczne zdjęcie, a brzuszek sama słodycz. Służy Ci ciąża.

Życzę wszystkim miłego weekendu, u mnie chyba owuacja się zbliża, to może uda się coś zmajstrować ;)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ka.2606 jak tylko konczy ci się @ to za jakieś 2 -3 dni dzialajcie co 2dni i na pewno zajdziesz. Nie czekaj na planowana owulacje bo nasze organizmy plataja figle i mpze być wcześniej moze byc pozniej.
Trzymam kciuki za owocny weekend [emoji11][emoji11][emoji11]

hchy43r8h8l5x99d.png

Mimi piękne zdjęcie. Próbowałam się dopatrzec i za grzyba nie widzę tam naprogramowych kg. Lasencja z Ciebie:)

Ka, działajcie, działajcie, życzę owocnych przytulań:)

Byliśmy wczoraj u lekarza. Uszy i oskrzela czyste. Tylko gardło lekko czerwone od kataru. No i ta gorączka. Albo 3dniowka (co niby często się zdarza po szczepieniu) albo jakiś wirus. Dostaliśmy syrop na gardło. Lekarz mnie uspokoił, katar jest mały i nie za bardzo Filipowi dokucza. Przy badaniu Młody strasznie zagadywal lekarza i wyciągał mu z ręki wszystkie przyrządy lekarskie, myślał że to zabawa taka:). Także ten tego, walczymy i nie damy się chorobie:)

Życzymy Wam spokojnego dnia:-) :)

Tak sobie szperam po Internecie i na stronie txm jest wyprzedaż. Na pewno na ubranka dziecięce, reszty jeszcze nie obczaiłam. Także może Wam sie przyda. Nie wiem co prawda jakiej jakości są rzeczy ale może coś ciekawego wychaczę.

Wybralam:) Rzeczy czekają w koszyku na akceptację męża. Zaopatruje się w rozm. 80 bo 74 mam kompletny:). Zobaczę jaka to jakość jak przyjdzie. Ceny bardzo niskie, bynajmniej te z promocji, więc w razie czego nie będzie żal ;)

Mój mały coś słabo daje o sobie znać [emoji53] od rana z raz się poruszył tak że czulam. Ale musi się chyba przesuwać bo raz mam wypchany brzuch wysoko, raz na boku.... no ale człowiek już się martwi....

hchy43r8h8l5x99d.png

Dziewczyny, przepraszam, ale pomarudzę Wam od rana... Dziś rano zważyłam się pierwszy raz od bardzo dawna i spodziewałam się 2-3 kg na plusie, bo w pasie przybrałam przez półtora roku kilka cm, ale bez tragedii. Na wadze zobaczyłam 8 na plusie... według mojej wagi ważę więcej niż kiedykolwiek w życiu, co jest dziwne bo widziałabym chyba po ubraniach. Ma nadzieję, że waga jest stara i dlatego takie kwiatki, ale jeżeli tak naprawdę jest to ja znów nie wiem czy się starać o dziecko :(

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry