reklama
Melduję się po weekendzie. Oj było sporo grzeszkow.... pizza i tort.... wystarcza te dwa słowa
Dziś na wagę nie wchodzę hehe
26tc.
Bardzo ładny ciążowy brzuszek.
kasia0121
Fanka BB :)
Odnoszę wrażenie, że dla dziewczynek jest więcej ubranek i są ładniejsze niż dla chłopców. Na prawdę dziewczynki można ładnie wystroić.
Filip różowego nie ma nic, oprócz tego gryzaczka, ale na biało różowe bodziaki. Na kilku ubrankach róż się przeplata.
Na stronie internetowej sklepu 5 10 15 jest wyprzedaż letnich ubranek do 70%. To tak jakby ktoś chciał. I chyba smyk ma wyprzedaże wózków spacerowych.
Filip różowego nie ma nic, oprócz tego gryzaczka, ale na biało różowe bodziaki. Na kilku ubrankach róż się przeplata.
Na stronie internetowej sklepu 5 10 15 jest wyprzedaż letnich ubranek do 70%. To tak jakby ktoś chciał. I chyba smyk ma wyprzedaże wózków spacerowych.
Mimi super wygladasz
Jak któraś cierpi na brak ubranek to beda naprawde fajne
Link do: Poniedziałek, 14.08. - Lidl Polska
Beda tez na promocji pieluszki, kosmetyki Hipp i Bobini Vegan( jedne i drugie polecane przez sroke), plyn do prania dla dzieci.
A mnie sie bardziej podobaja ubranka dla chłopców.
Parampampam jak po wizycie?
Paulina wychodzicie?
Jak któraś cierpi na brak ubranek to beda naprawde fajne
Link do: Poniedziałek, 14.08. - Lidl Polska
Beda tez na promocji pieluszki, kosmetyki Hipp i Bobini Vegan( jedne i drugie polecane przez sroke), plyn do prania dla dzieci.
A mnie sie bardziej podobaja ubranka dla chłopców.
Parampampam jak po wizycie?
Paulina wychodzicie?
reklama
kasia0121
Fanka BB :)
Jo, coś wiem o tym Zusie. Mąż przez kilka lat prowadził działalność gospodarczą, ale cały czas rosnący zus nas przyparł do ściany i musiał zrezygnować ze swojego biznesu. Ja to chyba się łudze, że jednak jakaś emerytura mi się dostanie. Ale to nigdy nic nie wiadomo. Fajnie by było jakby oddali nam te składki co teraz zabierają, byłoby za co poszaleć .
Podziel się: