reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Melduję się po weekendzie. Oj było sporo grzeszkow.... pizza i tort.... wystarcza te dwa słowa ;)
Dziś na wagę nie wchodzę hehe
1502086889-aaaaaa.jpeg

26tc.

hchy43r8h8l5x99d.png

Bardzo ładny ciążowy brzuszek.

Odnoszę wrażenie, że dla dziewczynek jest więcej ubranek i są ładniejsze niż dla chłopców. Na prawdę dziewczynki można ładnie wystroić.
Filip różowego nie ma nic, oprócz tego gryzaczka, ale na biało różowe bodziaki. Na kilku ubrankach róż się przeplata.

Na stronie internetowej sklepu 5 10 15 jest wyprzedaż letnich ubranek do 70%. To tak jakby ktoś chciał. I chyba smyk ma wyprzedaże wózków spacerowych.

Masz rację, dla dziewczynek wszystko takie piękne kolorowe, a chłopcy muszą nosić takie dość smutne kolory....
Chociaż ja dla syna często wybieram jasne bluzeczki. Lubię też czerwone lekko niebieskie :) nie przepadam za żółtym

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Jo, coś wiem o tym Zusie. Mąż przez kilka lat prowadził działalność gospodarczą, ale cały czas rosnący zus nas przyparł do ściany i musiał zrezygnować ze swojego biznesu. Ja to chyba się łudze, że jednak jakaś emerytura mi się dostanie. Ale to nigdy nic nie wiadomo. Fajnie by było jakby oddali nam te składki co teraz zabierają, byłoby za co poszaleć ;).

Do góry