reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

Super że się odezwałaś:* Daj koniecznie znać jak maleńka już będzie z Tobą:)
Zwariować można!Jak wyniki z pomiarów będę miała dobre to spróbuję się wymigać od szpitala;)
Miłego dnia!

Napisane na GT-I8190 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
To wozki u nas tansze bo u nas z fotelikiem po 1350 i to nie jest najtanszy. No lozeczko 290 u nas ale z szuflada mysle ze mi sie ona przyda.

Olenka moze meza wykorzystaj zeby przyspieszyc ☺ ja juz tez nie moge sie doczekac.

Wczoraj w pepco kupilam dwa kocyki z welurku takie mieciutkie i w miare tanie jeden 20zl drugi 25zl.

Ja to mysle ze Zuza odrazu z gory zalozyli ze gruby czlowiek to cukrzyca dieta itd . Co innego godz po jedzeniu a po obciazeniu glukoza tam jest tyle cukru jakbys zjadla 10 paczkow na raz co innego jak zjesz kanapke.

Ile zuza u Ciebie polowkowe? Ja placilam 220zl.

Milego dnia dziewczynki ☺

Ja dobrze i fizycznie a psychicznie wogole super po ostatniej wizycie ☺ na majowych mamach tylko stekaja a to plecy bola a to cos tam a u mnie odpukac mimo nadwagi nic nie boli.
A jak tam inka u Ciebie? Kiedy wizytujesz? Jak sie czujesz.

Na wizycie byłam w czwartek. Z dzidziusiem wszystko ok. Skakał sobie w brzuchu. Nie czuję jeszcze ruchów mimo 18 tygodnia. A Ty kiedy poczulas? Badania wyszły super. Glukozy nie miałam w zleceniu ale w moczu jej brak czyli jest ok. Dostałam pochwałę że od początku stycznia przytylam tylko 0,5 kg . Czuję się dobrze. Plecki trochę mnie kluja ale to drobnostka. No i codziennie około 13-14 spanie mnie łamie. Muszę chociaż na godzinkę położyć się. Właśnie jest teraz ten czas. . .

To dobranoc haha ☺ ja tez spie w dzien. Ja w 19 tyg niby czulam ale pewna nie bylam w 20 tyg dopiero bylam pewna na 100 % ze to dzidzia a lozysko jak masz ulozone? Ile dzidzia juz wazy?
Glukoze bedziesz robic miedzy 24-28 tyg wtedy sie robi nie wiem czemu dla Zuzy kazali wczesniej. Mi kazali w 27tyg bo wtedy dopiero ujawnia sie cukrzyca. To faktycznie nic nie przytylas Ty wogole cos jesz? ☺ jaka teraz u Ciebie jest waga? Pozdrawiam.

reklama
Hej Dziewczyny!
Asia dopiero jutro będę dzwonić w sprawie połówkowego usg,wczoraj byłam nie do życia.Prawie cały dzień przespałam;p
Inka widzę że Ty się bardziej udzielasz w lipcowych mamach,ja czytam ale za dużo produkujecie żeby się odnaleźć;p Jesteśmy obie w 18.tygodniu;) Ja też nie czuję jeszcze ruchów.U mnie podobnie -1kg od stycznia;)
Asia jestem już zmęczona tematem tej cukrzycy,czuję się oszukana:( W piątek będę dzwonić do lekarza.Nie chcę iść do szpitala! Dobrze że nie wykupiłam leków na obniżenie ciśnienia,ja się nie bardzo znam ale teściowa mówi że mam dobre.Górne nie przekracza 128,a dolne 85.Wczoraj miałam 119/76,myślę że zaszkodziłabym sobie tymi tabletkami.

Napisane na GT-I8190 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry