reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

reklama
No to się nie załamuje tylko dzialam.

A wierzycie w to, ze jak stosunek jest w owu lub bardzo blisko to będzie chłopiec A jak ok 2-3 dni przed to dziewczynka?

A w takim kalendarzu patrzylam to jakbys w styczniu zaszla w ciaze to dziewczynke pokazuje u mnie sie sprawdzilo. A tak pozatek to Najlepszego spoznione ale szczere.

Ja dzis mam wizyte po poludniu u lekarza i juz zaczynam sie denerwowac czy wszystko ok

Asia powodzenia!

Mimi, te kalendarze to bardziej taka zabawa, ale zawsze masz 50% szans ;)
Płeć zależy od meskiego chromosomu jaki sie przylaczy do komorki, X lub Y. Takze z gory przesadzone.

reklama
Hej dziewczyny ;)
2 tygodnie temu dowiedziałam się, że jestem w ciąży. Trafiłam na dziwnego lekarza, którego postanowiłam zmienić i tak oto dzisiaj znalazłam się u młodej pani lekarz. Wizyta głownie kręciła się wokół mojej wagi. Mam 170cm wzrostu i 97kg wagi, wiem że to nie mało i to już otyłość, ale.. Lekarz przez bita godzinę wizyty mówiła mi, że to juz patologia ciąży to bardzo źle i nieodpowiedzialnie, że w tej ciąży jestem. Zapisała mi mnóstwo lekarstw w tym zastrzyki, przy wykonaniu tylko badania na fotelu..Nie zważając nawet na cenę( a kosztują krocie) ale na ich ilość.. Czy któraś z Was była w podobnej sytuacji? Czy były potrzebne zastrzyki, kwas foliowy w podwójnej dawce i np acart? Z góry dziękuję za odpowiedź.

Do góry