reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

Maż mi też mowil ze tylko syna trzeba bedzie pilnowac a nie calego osiedla haha a termin na 19 maja dopiero jeszcze 4 pelne miesiace.

A u Ciebie termin na kiedy?

reklama
Mam lepsze i gorsze dni, czasami nawet nie czuje ze jestem w ciazy :) mam zwolnienie, ale ze pracuje w firmie rodzinnej to raz w tyg zajade uporzadkowac papierkowa robote. Ogolnie to lajcik, moja ciaza przebiega bezstresowo poki co, pomijajac juz aspekty zdrowotne. :)

Ja chyba tu z najwieksza bo 104 startowalam i 4 kg na plusie. Ale juz zaczynam 6 miesiac jakos teraz juz tak waga sie nie przejmuje.

Oleńka a jak tam u Ciebie jak samopoczucie i czy coś Ci doskwiera? A i nie pamietam u Ciebie ma być chłopak czy dziewczynka i jakie imie wybraliscie ?☺

U nas ok . Ja zaczynałam z waga 117 kg także ten teraz już prawie 10 mam na plusie. Ja się nie przejmuję z dzidzia wszystko jest ok. Będzie dziewczynka Zosia.nie mogę narzekać wszystko jest ok.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Mnie to jakos jedno biodro boli ale tylko jak na plecach lerze jak na boku czy jak chodze to nie.

Na kiedy masz termin? Ja to jakos nie moge sie doczekac do jakiegos takiego bezpiecznego czasu kiefy juz ratuja wczesniaki jakos boje sie zeby wczezniej nie urodzic pewnie przez to moje poronienie. Mego meza siostra tez w 24 tyg urodzila bez szans przezycia dla dziecka temu chyba jakas zestresowana jestem

reklama
Do góry