reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Otyłość w ciąży

Dorwal palec i nie chce oddać ;)

Załączniki

• 1432535141959.jpg
    1432535141959.jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 68
  • 1432535165233.jpg
    1432535165233.jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 48
reklama
Aisha mieszkam na polnocy wielkopolski kolo zlotowa u nas caly dzien ladnie slonecznie dzisiaj tez.
a oto ja miesiac przed porodem
P1020447.jpg

Załączniki

• P1020447.jpg
    P1020447.jpg
    37,3 KB · Wyświetleń: 75
Karina tak sie napracowalas w ogrodku i w ,,nagrodę,, kleszcza zlapalas ;) zeby Tylko Cie nie zarazil, ja wlasnie mam dzialkę na wsi i tam jest duzo much, komarow, kleszczy i sie zastanawiam czy jechac z tam z mala na wakacje :/ dzis chcialam kupic sprey w aptece na owady dla malej ale pani farmaceutka nie wiedziala ktory mi dac bo na zadnym nie bylo napisane od jakiego wieku mozna uzywac, i nie kupilam :/
bylysmy na szczepienie, masakra, takiej histeri dostala po, ze ledwo do domu doszlam z nią... ciekawe czy gorączki doastanie :/ oby nie...
aisha mojej juz widac dwa punkty na dole w dziąsłach, czerwone... takze ja to się mam, kolki ucichly to na zęby teraz szał :/ jakie to moje dziecko wrazliwe kurde

Karina dobrze ze juz po kleszczu i ze tak ssybko zauwazylas.

Aisha wlasnie byla w najlepszym szpitalu w trojmiescie w szpitalu klinicznym z super lekarzami i sprzetem. Bardzo walczyli o mala ale sie nie udalo. Widocznie tetno za wysokie, nie wiem. Kolezanka byla pod stala opieka i juz wczesniej tez byla w szpitalu. Badania mam nadzieje ze zrobi ale nie wiem czy ona psychiczni3 da rade jeszcze raz probowac z kolejna ciaza. Mowila ze jak sie urodzi Jagodka to juz nie beda wiecej starac sie o dziecko bo za duzo ja to kosztuje i wczesniejsza strata synka to dla niej zbyt wiele wiec nie wiem co zdecydują.
Aleks to maly gryzak hehhee ale z niego slodziak, buziaki dla niego :-)

Olucha no kurcze oby goraczki nie bylo.

Oleńka chyba mam taką samą bluzkę ciążowa :)
Olucha widziałam na stronie chicco różne produkty anty robakowe dla dzieci.
Współczuję akcji po szczepieniach. Mój to bardziej przeżywa ubieranie niż szczepienia. Chyba przyzwyczaił się po tym szpitalu do klucia :(
Mój ma takie jaśniejsze plamki,jakby już coś białego wychodzić chciało. Ale na razie płaczu nie ma. Za tydzień jedziemy do tego pediatry specjalisty to popytam o to. Jak która ma jakieś pytania to dawać,zapytam :)
Olucha Marta wrażliwa bo to mała księżniczka :) czy mi się wydaje czy ona podwoiła juz wagę?
Daj znać co tam u was po szczepieniach.
Karina jak się czujesz po kleszczu?oby dobrze wszytko było.
Lucalew biedna dziewczyna. Współczuję jej. Nie wiem czy na jej miejscu tez bym miała odwagę zajść w ciążę znowu.
Owszem,Aleks to gryzak. Pożera wszystko :)

A w ogóle laski jakie plany na dzień matki?

reklama
Do góry