reklama
oluchapoducha
Fanka BB :)
agnella ja mialam taki sam problem jak Ty na początku! ssała kilka godzin, ja nic innego nie robilam tylko ją karmiłam, odkładałam do łóżeczka a ta zaraz beczy, więc od nowa karmienie, odkładałam i znowu beczy. poleciałam do położnej tak tak jest pokarm wszystko ok... glupia... wkońcu wizyta u pediatry proszę Pani ona się nie najada, nogi sama skóra, kazała dokarmiać mm, i przestała beczeć, była głodna poprostu. do tego włączyłam smoczek to tez pomagałao. no a od 2 tygodnia już kolki codzień az do dziś to jest katorga, ja to już mam doła jak tylko wieczór ma nadjeść i 3-4 godziny wrzasku moja mama mówiła że ja miałam takie kolki do dziś doskanale pamieta ze darłam się 3 miesiące i tydzien....
jutro Marta kończy 3 miesiące a ja 26 lat najlepszym prezentem byłoby dla mnie żeby kolki ustały... tego mi życzcie
jeraha taki maluszek okruszek a już operacja po porodzie, trudne przezycie :/ nie odnoszę takiego wrażenia ze jest tam luźno, dobrze mnie zszyto
jutro Marta kończy 3 miesiące a ja 26 lat najlepszym prezentem byłoby dla mnie żeby kolki ustały... tego mi życzcie
jeraha taki maluszek okruszek a już operacja po porodzie, trudne przezycie :/ nie odnoszę takiego wrażenia ze jest tam luźno, dobrze mnie zszyto
rurka
Olucha STO LAT BEZ KOLEK w takim razie ja 8 maja 31 kończę ;-)
Aisha no mnie Lili właśnie tak zaskoczyła przez dwie pierwsze doby mega ilości smolki a potem nic nic nic aż się bałam a okazało się ze to normalne. .. a z Zuz prawie nic smolki a od drugiej doby kupska normalne
Co do położnej hmmm ja nie brałam i było mi wszystko jedno bo byłam z mężem ... ale gdyby nie on to chciałabym mieć kogoś zaufanego kto da mi wsparcie i pomoc. Ja i tak kierowałam się instynktem podczas porodów a wskazówki położnej ze np proszę chodzić ... jak tylko po wstaniu z piłki od razu taki skurcz ze klękałam ... na nic mi to było a jak parlam to pomagały te co były i było ok
Aisha no mnie Lili właśnie tak zaskoczyła przez dwie pierwsze doby mega ilości smolki a potem nic nic nic aż się bałam a okazało się ze to normalne. .. a z Zuz prawie nic smolki a od drugiej doby kupska normalne
Co do położnej hmmm ja nie brałam i było mi wszystko jedno bo byłam z mężem ... ale gdyby nie on to chciałabym mieć kogoś zaufanego kto da mi wsparcie i pomoc. Ja i tak kierowałam się instynktem podczas porodów a wskazówki położnej ze np proszę chodzić ... jak tylko po wstaniu z piłki od razu taki skurcz ze klękałam ... na nic mi to było a jak parlam to pomagały te co były i było ok
Ostatnia edycja:
Karina34
Olucha wszystkiego najlepszego [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji322][emoji322][emoji322][emoji322][emoji322][emoji512][emoji512][emoji512][emoji512][emoji512][emoji182][emoji182][emoji182]
Musze chyba ćwiczenia jakies robic bo mnie krzyż i krocze boli jak wstaje czy jak w łożku sie przekrecam ... Tak jak w ciazy ... Samo chyba nie przejdzie ...
Musze chyba ćwiczenia jakies robic bo mnie krzyż i krocze boli jak wstaje czy jak w łożku sie przekrecam ... Tak jak w ciazy ... Samo chyba nie przejdzie ...
Olucha sto lat sto lat i oczywiście aby wszelkie kolki przeszły już! Szybkiego znalezienia pracy i czego tam sobie jeszcze zamarzysz!
I wszystkiego dobrego dla Marty,trzy mce to już poważny wiek
Karina mnie ostatnio plecy ciągle bolą,nie wiem czy to od dźwignia Grubcia czy co.
Jak Kubuś, ma kolki? I jak tam jego waga? Rośnie dalej ładnie? A córka ma się lepiej?
I wszystkiego dobrego dla Marty,trzy mce to już poważny wiek
Karina mnie ostatnio plecy ciągle bolą,nie wiem czy to od dźwignia Grubcia czy co.
Jak Kubuś, ma kolki? I jak tam jego waga? Rośnie dalej ładnie? A córka ma się lepiej?
oluchapoducha
dzieki!
My na 11 idziemy na usg brzuszka. Nawet pogoda się zapowiada, wczoraj to cały dzień padało :/
My na 11 idziemy na usg brzuszka. Nawet pogoda się zapowiada, wczoraj to cały dzień padało :/
madalena_82
Olucha ode mnie i Sebka rowniez najlepsze zyczenia :-) spelnienia marzen :-)
reklama
madalena_82
agnella śliczny dzidziuś cudowności!!! Jeszcze raz gratulacje!
Mój Sebek to już jednak duży jest hehe. Oglądając takie zdjęcia dopiero sobie zdaję z tego sprawę
Olucha daj znać jak u lekarza!
Aisha mnie też plecy ostatnio bolały - tak na wysokości łopatek i tez nie wiem od czego.
Mój Sebek to już jednak duży jest hehe. Oglądając takie zdjęcia dopiero sobie zdaję z tego sprawę
Olucha daj znać jak u lekarza!
Aisha mnie też plecy ostatnio bolały - tak na wysokości łopatek i tez nie wiem od czego.
Podziel się: