reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ostry Dyżur - ani słowa o dzieciach

reklama
:-D:-Dtak zmowa 25 nas zaatakowaly:-D
ja tez w lipcu koncze.... ale 32, tyle ze ja to sie czuje moze nie na 17 jak Antosiowa, ale na 19 - to byly lata, az łezka sie w oku kreci jak sobie przypomne:-D
oj Agaa to jestes starsza od mnie:szok::szok:;-):-Do pol roku;-)a ja sie czuje teraz lepiej niz kiedykolwiek:-Dtylko troche niewyspana:dry::dry:i wcale nie chcialabym miec znow 19 lat:-D

Ja juz tez bym nie chciala wracac do tych czasow, bardziej mi odpowiada bycie mamuska:tak::-)
ale z ta inwazja to bylo dobre hehehe:-D:-D:-D
pamietam jak szlam do pierwszej podstawowki to chodzilam do 1'k' czyli w naszej szkole bylo 11 klas po 30 uczniow:szok::szok::szok::szok:

reklama
Ja sama nie wiem, dobrze było jak miałam 19 lat i dobrze jest teraz. Wiadomo, problemy człowiek ma zawsze, ale każda chwila ma jakiś urok.

Do góry