MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
Jasne, każda jedna bez wyjątku;-)wlasnie,bo my wogole wszystkie to mlode,piekne i sexi jestesmy;-)
Witamy w gronie:-)Ja reż jestem rocznik 83 hihihi a urodzinki mam w pazdzierniku...gdyby się ktoś pytał
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jasne, każda jedna bez wyjątku;-)wlasnie,bo my wogole wszystkie to mlode,piekne i sexi jestesmy;-)
Witamy w gronie:-)Ja reż jestem rocznik 83 hihihi a urodzinki mam w pazdzierniku...gdyby się ktoś pytał
wlasnie,bo my wogole wszystkie to mlode,piekne i sexi jestesmy;-)
To chyba jakaś zmowa
Monia ;-)
oj Agaa to jestes starsza od mnie;-)o pol roku;-)a ja sie czuje teraz lepiej niz kiedykolwiektylko troche niewyspanai wcale nie chcialabym miec znow 19 lattak zmowa 25 nas zaatakowaly
ja tez w lipcu koncze.... ale 32, tyle ze ja to sie czuje moze nie na 17 jak Antosiowa, ale na 19 - to byly lata, az łezka sie w oku kreci jak sobie przypomne