reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ostry Dyżur - ani słowa o dzieciach

reklama
:-D:-Dtak zmowa 25 nas zaatakowaly:-D
ja tez w lipcu koncze.... ale 32, tyle ze ja to sie czuje moze nie na 17 jak Antosiowa, ale na 19 - to byly lata, az łezka sie w oku kreci jak sobie przypomne:-D
oj Agaa to jestes starsza od mnie:szok::szok:;-):-Do pol roku;-)a ja sie czuje teraz lepiej niz kiedykolwiek:-Dtylko troche niewyspana:dry::dry:i wcale nie chcialabym miec znow 19 lat:-D

Ja juz tez bym nie chciala wracac do tych czasow, bardziej mi odpowiada bycie mamuska:tak::-)
ale z ta inwazja to bylo dobre hehehe:-D:-D:-D
pamietam jak szlam do pierwszej podstawowki to chodzilam do 1'k' czyli w naszej szkole bylo 11 klas po 30 uczniow:szok::szok::szok::szok:

reklama
Ja sama nie wiem, dobrze było jak miałam 19 lat i dobrze jest teraz. Wiadomo, problemy człowiek ma zawsze, ale każda chwila ma jakiś urok.

Do góry