reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ostry Dyżur - ani słowa o dzieciach

reklama
spoko spoko ... proszę się mi tu na nic nie nastawiać, zresztą jak słusznie zauważono to nie moja kolej ..... więc Aniu ty się lepiej sprawdź, bo jak się nie mylę to nosisz numer 3 :sorry2::-p;-):laugh2::laugh2::laugh2:

hahaha, no to sobie postoicie w tej kolejce, bo ja mam zamiar zajsc w ciaze najwczesniej w styczniu 2009. :tak: Zrobie maly korek :evil::evil::evil: a co mi tam, poczekacie na swoja kolejke. :cool2: tylko bez wyprzedzania. ;-)

hmm.. mialo nie byc o dzieciach.. ale takie w planie to chyba sie nie licza, co? :zawstydzona/y:

Piotrek patrzy na mecz. Tzn. tak twierdzi bo co chwile jakies chrapanie slysze z pokoju obok. :-D

mariola ale ja nie moge zyc w takiej niepewnosci jak sie okaze ze zafaslkowalas to zakladam sobie pas cnoty i ie spac do drugiego pokoju;-):-p

reklama
Dobre haslo, jutro sprzedam. :tak:

U nas w sobote o 20 jest Krawczyk w C.H. PLATAN, nie wiem jak to zrobie ale na Jego koncercie musze byc. :tak:

A teraz ide spac, bo kurde zas o 5 musze chlopa do roboty wygnac. A moje dziecko ostatnoi jak o 5 je mleczko to zasypia mi po 6 :dry:, chyba musze cos z tym zrobic, bo kurde potem spalabym najchetniej do poludnia. :zawstydzona/y:

Do góry