reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ostrów Wielkopolski i okolice

Ola - mojej starszej córce też tak rósł i w sumie nic nie zrobiłam z tym, teraz ma 4,5 roku i ma normalne paznokcie. I teraz widzę że u Lenki jest podobnie, więc moim zdaniem się nie przejmuj.

Ale tu cisza zapanowała.

reklama
hejcia mamuśki.. niewiem czy mnie jeszcze pamiętacie...kiedys się ti troszkę udzielałam... jakos 10-11 miesiecy temu. Tak po krótce co u nas: olivierek ur sie 27.07. 2013r. Niestety mały urodził się z rozszczepem podniebienia, na szczescie urodził sie w de i mielismy fachowa opieke, 2 miesiace temu na szyi wyszła mu torbiel i kolejna operacja. Od urodzenia zmagamy sie z dziwnym charczeniem i wiecznymi chorobami, wiec małego zaszczepic nie mozna, ale wkoncu wymogłam skierowanie do pulmunologa i niebawem sie do niego wyboeramy. W dodatku mały chodzi do fozjoterapeuty, bo jest słabiutki troszke, nie siedzi ani nie raczkuje, a to pewnie dlatego ze mało przybiera na wadze... w ciagu tych 9 mies, lezelismy 7 razy w szpitalu, ale mamy nadzieje ze teraz bedzie tylko lepiej.. na szczescie mały jest małym aniołkiem...mało płacze, zabawi sie sam :-0 wiec super

a co tam u was? bojka jak malutka?? musek a jak twoje kochane bliźniaki? pewnie duzo roboty przy dwójeczce?
Widze ze tez duzo nowych mam dołączyło? aaaa najwazniejsze...udało wam się wkońcu spotkanko zrobić??? pozdrawiam serdecznie

Martusia ja Cię pamiętam :-) To ja mam bliźniaki a Musek synka:-)

A gdzie tam spotkanie się jeszcze nie odbyło i chyba sama ze sobą pójdę na spotkanie :-D

Martusia, ale masz problemy z synkiem. A teraz gdzie mieszkasz?? w pl czy de Dobrze kojarzę, że do męża jechałaś do de? a czym jest spowodowane to osłabienie? a co do przybierania to może będzie z gatunku kruszynek? mi lekarka kiedyś mówiła, że najważniesze że dziecko przybiera proporcjonalnie tzn najlepiej zrobić wykres jak są siatki centylowe i ponanosić wszystkie wagi do wieku i zobaczyć jak wykres przebiega.

Halo a gdzie reszta dziewczyn

Witajcie dziewczyny:)))Bojka jak pójdziesz sama??a ja to niby co??też chcę iść:)))więc jaki termin proponujesz??mam nadzieję że tym razem się uda:))

Martusia-ja też Cię pamiętam:))współczuje problemów ze synkiem:((ja też nie mam za wesoło od samego początku mój synek (też Oliwier)ma problemy ze snem...na szczęście teraz już jest troszkę lepiej ale żadnej nocki jeszcze nie przespał:/obecnie mam wrażenie że idą mu wszystkie zęby na raz i są noce gdzie budzi się po 7 razy więc po woli wymiękam:/ale gdy rano budzi mnie słowem mama i uśmiechem na twarzy od razu dodaje mi sił na cały dzień:))Życzę dużo zdróweczka dla synusia:)))

No właśnie a co z resztą dziewczyn??czyżby zapomniały o Naszym forum??:(((

Musek - fajnie że się odezwałaś. No to we dwie się spotkamy. Zaproponuj jakiś termin mi to raczej bez różnicy :-)

Jeśli jest jeszcze któraś dziewczyna chętna na spotkanie to napiszcie termin jaki wam pasuje .

Hejka dziewczyny jak tylko na chwilkę....nie wiem czy to jutrzejsze spotkanie jest aktualne ale mi niestety jutro nie pasuje:(((może następnym razem się uda:)))Pozdrawiam Was:)))

reklama
Do góry