reklama
Rozwiązanie
Kto następny?
Jak radzicie sobie mamy już "rozpakowane"?
Jak radzicie sobie mamy już "rozpakowane"?
kitajka
Zaciekawiona BB
fajnie masz, że wiecz co i kiedy będzie. Mnie stresuje sam poród, ale podobno nie da się przegapić.U mnie do planowanej cesarki równy tydzień. Planuję przez ten czas głównie odpocząć.
Ania0306
Fanka BB :)
Kochana ja już od 19 stycznia ma co chwilę termin cc zmieniany bo była taka sytuacja, że lekarz chciał szybciej i to był mój pierwszy termin. Drugi miałam tydzień temu 30 stycznia, wtedy to się nawet ze szpitala wróciłam no i teraz na 8 lutego i to myślę, że już będzie ostateczny termin.fajnie masz, że wiecz co i kiedy będzie. Mnie stresuje sam poród, ale podobno nie da się przegapić.
Też się strasznie boję i stresuję, wolałabym rodzić sn. To Twój pierwszy poród?
kitajka
Zaciekawiona BB
wszystko pierwsze, ciąża, poród, jednego dnia nie mogę się doczekać, a drugiego jestem przerażonaKochana ja już od 19 stycznia ma co chwilę termin cc zmieniany bo była taka sytuacja, że lekarz chciał szybciej i to był mój pierwszy termin. Drugi miałam tydzień temu 30 stycznia, wtedy to się nawet ze szpitala wróciłam no i teraz na 8 lutego i to myślę, że już będzie ostateczny termin.
Też się strasznie boję i stresuję, wolałabym rodzić sn. To Twój pierwszy poród?
Ania0306
Fanka BB :)
Dokładnie tak samo jak u mnie . Na kiedy masz termin porodu?wszystko pierwsze, ciąża, poród, jednego dnia nie mogę się doczekać, a drugiego jestem przerażona
reklama
kitajka
Zaciekawiona BB
heheh na dzień kobiet;-)taki gifcik, ale nie liczę na poród w terminie, siostra półtora tygodnia po, ja też podobno byłam przenoszonaDokładnie tak samo jak u mnie . Na kiedy masz termin porodu?
reklama
AgaG04
Początkująca w BB
U mnie 18 tygodni... ;( nie wiem jak to wytrwam bo nie mogę się tak doczekać. Siostra urodziła dwa tygodnie temu i jak patrzę na tą jej małą kruszynke to mi się płakać chce bo już tak bardzo bym chciała swoje maleństwo
Podziel się: