reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

osłonki na piersi, wkładki laktacyjne... wszystko o dodatkach

canpola też mi się nie podobały bo ostre brzegi
używam teraz belli ale czasem przyklejają się i zostaje watka na brodawkach
innych nie próbowałam ale po przeczytaniu waszych wypowiedzi napewno kupię j&j
a gdzie ta promocja w jakimś konkretnym sklepie czy tak ogólnie

reklama
Hej. Z tego co czytam to ogólnie nie polecacie nakładek do karmienia jesli naprawde nie ma potrzeby w postaci płaskich brodawek lub poranionych piersi? Ja zastanawiam sie nad ich zastosowaniem bo zaczynaja mnie bolec piersi w dodatku mam nawał i pielegniarki mówia mi abym w razie czego zaczela ich uzywac. Moja mała niechętnie ssała pierś, zwłaszcza jedna bo jest bardziej płaska. Narazie to mam problem z bolącymi piersiami:-(

ja do teraz karmie przez kapturek i musze stwierdzic ze ewidentny plus tego jest taki ze po karmieniu moim mlekiem przez butle(musialam jakis czas zostawiac mloda z babcia i odciagalam) Milena nie odrzucila mi piersi bo jakiejs wielkiej roznicy raczej niema miedzy kapturkiem a smokiem z butki

i tak dzieki za odpowiedz,teraz juz wogole jestem dobrej mysli jesli chodzi o karmienie przez kapturki,bo ja tez tak bym chcial akarmic rok,poltorej

Niestety chyba się skończyła. Można było dostać pudełko 50szt za normalną cene czyli ok 14PLN. Normalnie tyle się płaci za 30. Ja kupiłam w Carrfourze. Nie są najtańsze ale w przeciwieństwie do belli nie przemiękają i są jakoś bardziej "anatomiczne" no i właśnie - nie kleją się tak okropnie. Bellę widać spod bluzki jak dwa placki :-), Używam ich jak siedzę w domu i mogę sobie zmieniać dowolnie często.

Dla mnie najl;epsze sa z gerbera takie cienkie bo inne to mnie denerwowały były dla mnie zbyt małe i zbyt grube :p
Miałąm z avetu jednorazowe i wielokrotnego uzytku ale moim zdaniem sa do bani bo jesli ma sie cienka i przylegajaca do ciała bluzke to widac ze ma sie pod spodem 2 latajace talerze które niezbyt bardzo mi sie podobały ::) :(
J&J takie na 2 razy
U mnie wygrały Gerbera 8) Polecam jak najbardziej

reklama
Mam te wkładki Aventu wielokrotnego użytku - w ciągu dnia w porządku, ale na noc się nie nadają. Moja mała śpi od 7-9 h w nocy i rano mam piersi jak kamienie. W czasie pierwszego rannego karmienia dużo mi leci z drugiej piersi i wtedy te z Aventu mi przeciekają, tak że mam cały mokry biustonosz.
Te z Rossmana są OK i przede wszystim bardzo tanie, a mi dużo tego zchodzi. Z J&J świetnw - miękkie i bardzo chłonne. Natomiast Canpol - tragedia! Strasznie drapią w piersi. Właściwie niewiem po co tam takie falbanki?

Do góry