reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Osiągnięcia rozwojowe naszych bobasków :)

reklama
Jakub przeżywa (mam nadzieję, że chwilowo) fascynację pilotem i klawiaturą. Muszę go odzwyczaić dla dobra przyszłej synowej :-)

kasiunka nic się nie martw. Nawet się nie obejrzysz jak zacznie chodzić ;-)
abryz :-) :-) :-) Nasza Ania tez jak przystało w rodzinie informatyków bardzo interesuje się komputerem, a zwłaszcza mrugającym niebieskim światełkiem IPlusem :-)

ja też jakoś nie pamiętam - teraz po prostu podaje sobie zabawkę, chociaż nie zawsze... i jak trzyma jedną a zainteresuje ją inna, to chyba nie wie, że trzeba puścić tą pierwszą i w dwie rączki dwie zabawki bierze i lekko zdziwiona jest, że ciężko ;-)
a śpiewy z rączkami w buzi też przepięknie wychodzą :-)

heksula nie przejmuj sie moj tez ma gdzies swoje nozki nawet jak mu je pokazuje to on ma cos innego do roboty :)

moj tez juz skacze jak piesek na czworaka tak jak Anulka Trini
SUPER sprawa i wtedy tak sie cieszy

czy ktoras z Was zafundowalam swojemu malenstwo baby jumper :) mysly wczoraj kupili ale maly ma radoche ze moze sam stac sobie i sie bujac, narazie tylko probuje lekko skakac :-)
wkleje zdjecia jak przegram...

Gratulacje dla wszystkich osiągnięć dzieciaczków! Fajowo wkładają stopki do buźki, nie wiem czy Aga tak kiedykolwiek zrobi, no chyba że schudnie :-D, bo narazie oponki na nóżkach skutecznie jej to utrudniają :-p Agnieszka też sie turla na wszystkie strony, pełza, gada mama i baba lub maba oraz ne, a takze przyjmuje pozycję raczkującą i sie kiwa do przodu do tyłu :-)
Abryz oni naprawdę się nasladują tzn. nasze dzieci, Agnieszka tez uwielbia pilota i klawiaturę, ale pilota jej nie dajemy a klawiaturę niestety tak bo jak mam jej nie dawać jak siedzi mi na kolanach przy bb ;-)
Ja tez nie pamiętam kiedy Aga zaczeła przekładac zabawki z ręki do ręki, ale chyba gdzieś w połowie sierpnia.

reklama
Do góry