reklama
trininlov
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
kasiunka nic się nie martw. Nawet się nie obejrzysz jak zacznie chodzić ;-)
abryz :-) :-) :-) Nasza Ania tez jak przystało w rodzinie informatyków bardzo interesuje się komputerem, a zwłaszcza mrugającym niebieskim światełkiem IPlusem :-)
abryz :-) :-) :-) Nasza Ania tez jak przystało w rodzinie informatyków bardzo interesuje się komputerem, a zwłaszcza mrugającym niebieskim światełkiem IPlusem :-)
ja też jakoś nie pamiętam - teraz po prostu podaje sobie zabawkę, chociaż nie zawsze... i jak trzyma jedną a zainteresuje ją inna, to chyba nie wie, że trzeba puścić tą pierwszą i w dwie rączki dwie zabawki bierze i lekko zdziwiona jest, że ciężko ;-)
a śpiewy z rączkami w buzi też przepięknie wychodzą :-)
a śpiewy z rączkami w buzi też przepięknie wychodzą :-)
kasiaczek82
Majowa Mama 2006
heksula nie przejmuj sie moj tez ma gdzies swoje nozki nawet jak mu je pokazuje to on ma cos innego do roboty
moj tez juz skacze jak piesek na czworaka tak jak Anulka Trini
SUPER sprawa i wtedy tak sie cieszy
czy ktoras z Was zafundowalam swojemu malenstwo baby jumper mysly wczoraj kupili ale maly ma radoche ze moze sam stac sobie i sie bujac, narazie tylko probuje lekko skakac :-)
wkleje zdjecia jak przegram...
moj tez juz skacze jak piesek na czworaka tak jak Anulka Trini
SUPER sprawa i wtedy tak sie cieszy
czy ktoras z Was zafundowalam swojemu malenstwo baby jumper mysly wczoraj kupili ale maly ma radoche ze moze sam stac sobie i sie bujac, narazie tylko probuje lekko skakac :-)
wkleje zdjecia jak przegram...
gunia
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
Gratulacje dla wszystkich osiągnięć dzieciaczków! Fajowo wkładają stopki do buźki, nie wiem czy Aga tak kiedykolwiek zrobi, no chyba że schudnie , bo narazie oponki na nóżkach skutecznie jej to utrudniają Agnieszka też sie turla na wszystkie strony, pełza, gada mama i baba lub maba oraz ne, a takze przyjmuje pozycję raczkującą i sie kiwa do przodu do tyłu :-)
Abryz oni naprawdę się nasladują tzn. nasze dzieci, Agnieszka tez uwielbia pilota i klawiaturę, ale pilota jej nie dajemy a klawiaturę niestety tak bo jak mam jej nie dawać jak siedzi mi na kolanach przy bb ;-)
Ja tez nie pamiętam kiedy Aga zaczeła przekładac zabawki z ręki do ręki, ale chyba gdzieś w połowie sierpnia.
Abryz oni naprawdę się nasladują tzn. nasze dzieci, Agnieszka tez uwielbia pilota i klawiaturę, ale pilota jej nie dajemy a klawiaturę niestety tak bo jak mam jej nie dawać jak siedzi mi na kolanach przy bb ;-)
Ja tez nie pamiętam kiedy Aga zaczeła przekładac zabawki z ręki do ręki, ale chyba gdzieś w połowie sierpnia.
reklama
Podziel się: