reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Osiągnięcia rozwojowe naszych bobasków :)

Tak moja ten etap gaworzenia to ma do perfekcji opanowany a najbardziej jej sie podoba stymulacja głosem jak sobie palce do buzi włozy.Co do piszczenia o wiem co to znaczy moja ma z tego ogromną frajde.
I dzieki za słowa otuchy bede czekac na te stopy w buzi:laugh2:

reklama
Ależ ja się nie martwię! Stópek do buzi nie wkłada, ale za to się pięknie obraca we wszystkich kierunkach - na boczki, z plecków na brzzuszek i z brzuszka na plecki. Robi to świadomie i bardzo sprawnie i szybko już jej to wychodzi. Wystarczy się obrócić a ona juz w innej pozycji.

oo heksam mam nadzieje,ze to tylko chwilowy zastuj u Natalki,na pewno zacznie roci jakies nowe cudenka

Moja niunka rowniez jak wasze dzieci,uwiebia gaworzyc z raczkami w buzi,co sie usmieje to moje,super dzwieki wydaje,a ostatnio zaczyna tak jak by przedluzac gloski i tak to wyglada jak by spiwewala,Za nozki chwytac sie to dla niej pikus ,potrafi pol godziny bawaic sie stupkami,idelanie wychodzi jej przekladnie zabawek z reki do reki,smoczek swoje juz sam wklada i wciaga,tylko problem jest bo zamachucjac sie czasmi leci pol metra,super by bylo aby w nocu sam juz znalazal smoczka i sobie do buzinki wlozyla:tak:

reklama
oj tak ten zastuj jest i to niepokojący nawet pania doktor mamy miesiąc na poprawe jak nie nastąpi to neurolog i rehabilitacja i fizykoterapia.
a smoka potrafi do buzi tez wsadzic i zabawki trzyma ale reszte:-(

Do góry