reklama
heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
ewe mojatez po jedzeniu tak rozciąga usteczka jakby sie uśmiechała.... uroczy widok
trininlov
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
Nasza Ania dzisiaj trzymała główkę w górze leżąc na brzuszku przez około pół minuty. Silna dziewczynka
No i jeszcze wodzi wzrokiem za kolorową zabawką
No i jeszcze wodzi wzrokiem za kolorową zabawką
a nasz Mirek już trzyma prawie sztywno główkę jak się go nosi na rączkach - jeszcze trochę nią telepie - ale już prawie nie trzeba jej przytrzymywać. Najśmieszniejsze jest jak się oprze łapkami o mnie i odpycha - to tak wtedy śmiesznie wygina się w pałąk ( na rączkach) - wtedy to trzeba mocno trzymać główkę i plecki - jak Roman wróci to może pstrykniemy takie zdjęcie - jak se bedzie chciał wyginać.
Na leżąco na brzuszku - już bardzo ładnie podnosi główkę - tak nawet na 5 cm od materacyka ( ale szybko się męczy)
a najbardziej mi sie podoba jak prostuje sobie nóżki i rączki - super to wygląda
Na leżąco na brzuszku - już bardzo ładnie podnosi główkę - tak nawet na 5 cm od materacyka ( ale szybko się męczy)
a najbardziej mi sie podoba jak prostuje sobie nóżki i rączki - super to wygląda
A tu sie pochwale, ze moja niunia usmiecha sie swiadomie (juz od tygodnia), pieknie podnosi i trzyma glowke jak lezy na brzuszku (chociaz szybciutko ma dosyc) i wczoraj i dzis zasnela bez lulania na rekach. Po prostu lezala w lozeczku i po chwili patrze, a ona sobie smacznie spi PIEKNIE
reklama
Podziel się: