reklama
lena3004
Fanka BB :)
OJOJOJ OJOJOJ !!! Jak czytam co juz potrafią Wasze maluchy to mam lekki odjazd,że z moją malutka coś nie tak. Potrafi sie przyglądać zabawkom, guga dużo a szczególnie wieczorem, ale nie smieje sie jeszcze na głos, nie sięga do zabawek, a jak jej dam do rączki gryzaczek to chwyci, ale mam wrażenie, że zupełnie przypadkowo i zaraz wypuszcza. Dużo sie z nia bawie, rozmawiam, często kładę ja na brzuszek, główkę co prawda dzwiga, ale chyba nie dałaby rady przewrócić się z brzuszka na plecki.Leżąc na pleckach przewraca się na boczek, ssie piąstki, i też bardzo głośno szczególnie w nocy.Sama nie wiem, położna mówiła,że dzieci rozwijaja sie tak różnie, a lekarz tez nie zauważył niczego podejrzanego. Mała jest drobna, więc może dlatego.???
AGUSIAAA
MAMUSIA OLUSIA `06
Lena niczym sie nie przejmuj....kazdy dzieciaczek jest inny i inaczej sie rozwija... wazne, ze jest pogodna i zadowolona... Olek tez sie jeszcze nie przekreca... czasami uda sie mu to przypadkiem...
Wczoraj zauwazyl ze ma nozki... ale tylko na chwilke bo potem mu gdzies znikly... hihihihi....
Wczoraj zauwazyl ze ma nozki... ale tylko na chwilke bo potem mu gdzies znikly... hihihihi....
mój b. rzadko się pzekręca i dalej nie lubi leżeć na brzuszku ( miał kilka dni że mu się podobało - a od 3 dni jeden wielki wrzask jak go kładę na brzuszek) -nawet główki mu się nie chce podnosić - ma swoje złe dni ;D - a więc jak to się mówi " dwa kroki do przodu i jeden do tyłu" ;D ;D ;D
lena - spokojnie! Nasza Ala tez roznie z tym brzuszkiem ostatnio, a jak kiedys udalo jej sie przekrecic na plecki (przypadkiem), tak teraz juz jej nawet przypadkiem nie wychodzi
, a na boczku nie umie polezec nawet jak ja ją przekrece
Kazde dziecko rozwija sie inaczej i nie musi to byc wg ksiazek ani wg rowiesnikow.
AGUSIAAA
MAMUSIA OLUSIA `06
Lena to fajowo...
reklama
Podziel się: