reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Osiągnięcia rozwojowe naszych bobasków :)

Moja też nie ogląda rączek tylko je wkłada do buzi. Również śmieje się na głos także przez sen. To jest po prostu extra :) Z plecków na boki też potrafi się przekręcić, tak od 3 dni. Czasami sobie przytrzymuje smoczek, żeby nie wypadł :)

reklama
Jej a ja sie przestraszylam, no ona preferuje prawa strone, ale mimo wszystko slicznie trzymana pionowo trzyma glowk i odwraca w jedna strone i druga i sie rozglada:) tazke nie ma czym sie przejmowac, ale przewracac sie nie chce , tak jak Trini Ania:) moz ejeszcze nie jej czas?co nie?

Olaf jak jest glodny to prawie od urodzenia ssie lapki, czasem cale, a czasem kciuka ;D
stad wiem kiedy mu dac jesc ;)
glowke mu cwicze i np teraz spi na pleckach i ma obrocona w te strone, ktora mniej lubi :D

poza tym wczoraj rano sie do mnie usmiechnal, a potem do taty ;D moze nie byl do konca swiadomy tego, ale nie wazne, wiem, ze patrzyl na mnie i przeslicznie sie usmiechal i mu sie doleczki robily w policzkach :D :D :D :D :D :D :D

Natalka jeszcze nie widzi swoich raczek,pokazuje jej,ale nie jest zainteresowana,ale na pewno wszystko przyjdzie w swoim czasie,przeciez ona jest jeszcze malutka ;) Poza tym smieje sie najczesciej jak do niej duzo mowie i sie usmiecham na glos,wtedy rusza buzinka tak jak by mnie nasadowala i czasmi uda jej sie wydac jakis dzwiek,aaaa,uuuuu.Smieje sie jak dobrze sobie poje i usypia to usmiech ma wtedy od ucha do ucha ;D ;D ;D

wierci sie i trzyma bardzo ladnie glowke w pionie,jestem w szoku,ale przewracas ie jeszcze nie umie ::)ale jak ja poloze na brzuszku to sie spina do przodu i tak sie odpycha ze zawsze przewedruje pare dobrych cm ;)

ooo, Olaf tez sobie tak troche pelza :)
a dzisiaj rano jak go przewijalam to mu dmuchalam w brzuszek i sie usmiechal troszke!!!
juz niedlugo i bedzie nawiazany jakis kontakt ;D
teraz za to lezy sobie i patrzy w swoja maskotke kroliczka, moze go zahiptnotyzuje, uspi i mama obejrzy jakis film.........powinnysmy miec temat:
NASZE OSIAGNIECIA, czyli co nam sie udalo zrobic dla siebie ;D ;D ;D ;D ;D

Moja uśmiecha się coraz częściej, ale nie wiem czy to do końca świadome... i też lubi wkladać swoje rączki do buzi :).

A moja ma nowe osiągnicie - pobić rekord nieprzespanych pod rzad godzin - wczoraj od 7 do 23 było uspypianie - ale to wina wrednej matki bo wypila rano normalną kawe i dziecko dostało kofeinkowe mleczko ;D ;D ;D

gluszek, no to sie Olaf z Marysia dobral, bo on nie sypia w dzien za duzo
on lubi sobie patrzec, podziwiac swiat itp
budzi sie taki razem z mama i juz do 22 jazda ;D
czasem tylko sie zdrzemnie, ale ogolnie pragnie rozrywek

reklama
a moja uwielbia pozycję - ja to nazywam na strażaka - taka przewieszona przez ramie - bo ona tez jest ciekawska swiata i musi sobie popatrzyć!!!!!!!!!!!!!
Chyba się faktycznie dobrali!!!!

Do góry