Witam. Jestem tu nowa. Chciałabym się dowiedzieć od was czy jest możliwe jeżeli 10 czerwca brałam zastrzyk na pęknięcie pęcherzyków i pękły dwa czy jeszcze dzis może fałszować wynik testu ciążowego? Miesiąc temu tyle dni po zastrzyku już test był negatywny.
reklama
Rozwiązanie
No to super, teraz tylko cieszyć się ciążą i myśleć pozytywnieWitam byłam u lekarza i wszystko jest ok. Serduszko bije
Po 14 dniach zastrzyk już nie fałszuje wyniku.
[/QUOTE
Dziękuje za odpowiedz. Jutro pójdę na bete hcg i zobaczymy czy coś wykaże.
Mi po zastrzyku dwa razy wyszła ciąża już po 4 dniach i bety było między 32 a 40 niestety żadna ciąża się nie rozwinęła każda między 3 a 5 tyg traciła teraz tylko ciągle badania i szukanie przyczyny poronien nawykowych. Trzymam kciuki że u Cb będzie inaczej i doczakasz się swojego dzidziusia
Mi po zastrzyku dwa razy wyszła ciąża już po 4 dniach i bety było między 32 a 40 niestety żadna ciąża się nie rozwinęła każda między 3 a 5 tyg traciła teraz tylko ciągle badania i szukanie przyczyny poronien nawykowych. Trzymam kciuki że u Cb będzie inaczej i doczakasz się swojego dzidziusia
Współczuje. Jeszcze nigdy nie zaszłam w ciąże, ale wiem co to znaczy zrobić test i się rozczarować. Boję się że to jednak jakimś cudem jeszcze zastrzyk fałszuje...
Zrób beta i umów się do ginekologa jeżeli dalej nie będziesz mogła zajść wciąż zrób sobie badanie mrl i krzepliwości krwi.
Zrób beta i umów się do ginekologa jeżeli dalej nie będziesz mogła zajść wciąż zrób sobie badanie mrl i krzepliwości krwi.
Ogólnie mam pco ale testosteron wszystko w normie tylko problem z jajnikami i nie mam swojej owulacji wcale. Możesz mi powiedzieć jeszcze czy odczuwałaś jakieś dolegliwości jak zaszłaś w ciąże. Bo mnie pobolewają jajniki i podbrzusze chwilami tak jak na okres. Czy to może być jakieś dobry objaw?
reklama
Ja miałam odrazu ogromne kucie jajnika prawego i ból w podbrzusza i przez pierwszy tydzień nie mogłam uprawiać seksu bo miałam tak nabrzmiala macice
reklama
Ja miałam odrazu ogromne kucie jajnika prawego i ból w podbrzusza i przez pierwszy tydzień nie mogłam uprawiać seksu bo miałam tak nabrzmiala macice
Mnie aż tak mocno nie boli. Napisałam tez do mojej lekarki czy jeszcze zastrzyk utrzymuje się w organizmie i może fałszować to stwierdziła ze już nie