reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

optymistycznie starające się

Witam dziewuszki!!Ja dzis jestem nie do zycia...wstalam az o 10...tak wczesnie buu...zaraz zbieram sie do babci na urodzinki...jak mi sie niechce...
Caluski Malinko!!!i od cioci tez!!

reklama
Sol nic sie niemartw!to najwazniejsze!!!I zalezy jakie to bylo plamienie!czasem takie plamienie moze oznaczac jakas infekcje,nadrzerke itd...
ja takie mialam 2 cykle temu...tez niewiedzialam co sie dzieje...

Sol nic się nie martw może to tylko chuśtawka hormonów-bardzo dobrze ,że odrazu zareagowałaś i poszłaś do gina.Daj szybko znać jak wrócisz od doktora.

Lilith ja tez ci radze isc do lekarza, alepiej sprawdzic co sie dzieje.

LILITH pisze:
Asmodis czy ty dzis testujesz??
testu nie robilal, boje sie. @ jeszcze nie dostalam, choc mialam bole tak jak zawsze. poczekam jeszcze bo moj cykl jest bardzo nieregularny. wyliczylam sobie ze srednio mam co 36 dni. zobaczymy. caly czas szukam objawow. zastanawiam sie tylko czy sama ich nie wymyslam. odnosze wrazenie ze moje piersi zrobily sie ciezsze i troche wieksze. ostatnio zdarza mi sie ze zrobi mi sie niedobrze...tak jak wczoraj. siedze z facetem ogladamy flim, a w pewnym momencie jak mi sie zrobi zle...szok...jak wstalam aby pojsc do kuchni i napic sie herbaty to zrobilo mi sie goraco a zle samopoczucie sie nasililo.
nie wim co o tym myslec. mam stracha czy robic test czy nie

asmodis ja bym teścik zrobiła. Wtedy byś wiedziała na czym stoisz. A co do tych piersi to objaw ciąży jak nic. Moja siostra jest w 5 miesiącu ciąży i właśnie to był jej jedyny objaw. Ból piersi no i ich rozmiar znacznie większy.

asmodis-rany życzę Ci aby to fasolinka dawała znać o sobie -powodzenia!!!!!!! .Z tymi objawami to też różnie bywa ja w pierwszej ciąży w pierwszym miesiącu wogóle nie miałam żadnych objawów dopiero pużniej.Teraz się staram o drugiego bobaska i @ powinna przyjśc między 10 a 15 sierpnia [cykle mi coś świrują] i też mi czasami niedobrze żle się czuję a raz znowu dobrze ,ale nic nie wiadomo ta pogoda też taka zwichrowana   :(,że może to przez nią mam takie skoki w samopoczuciu.W każdym bądż razie na nic sie nie nastawiam i nie testuje już od kilku miesięcy-nauczyłam się czekać i nie nastawiać-najwyżej będę miała przepiękną niespodzianke w postaci fasolki- ;D ::) ;D ::)

Witajcie-ja to dziś spioch jestem-dopiero z łózka się zwlekłam-Cały dzień z mężem na chorobowym -spimy:)..fatalnie sie czuję. Byliśmy u lekarza-angina ropna-fuj..Zaraz zmykam, bo słabo mi bardzo..w głowie się kręci..a zapomniałabym się pochwalić- Dom kupujemy:)..Okazja nam się trafiła..piękna okolica..pod laskiem..Budowę wstrzymamy..chociaż żal, bo to miejsce mnie się bardziej podoba..no ale wszystko w swoim czasie-Bardzo się cieszę..tylko dziś po mnie tego nie widac- UMIERAM!..i nic nie mogę jesć- wcisnęłam jogurcik..i podkradłam mężowi z talerza troszkę sałatki:).
Jak wyzdrowiejemy -ostro zabieramy się do roboty:)-;)..dzidziuś musi przyjsć na świat w maju:)

Jeszcze nie byłam u lekarza. To nie było plamienie, tylko takie dwa strzępy krwi, jak podczas okresu, trochę krwi płynnej i koniec :( ja tez amm nadzieję, że to nic złego. Cały czas chce mi się wymiotować :( Żle się czuję :(

reklama
Sol-mamy nadzieję, ze to nic powaznego-Wracaj i mów co to było-Umieramy z niecierpliwości i troski!
Ja dziś zanim zazyłam antybiotyki, mimo, ze dostałam jakąś dziwną@..zrobiłam tak dla pewności test ciazowy-negatywny..ale sie uśmiałam..bo miałam kupione dwa testy..w Anglii zrobiłam jeden no i negatywny "wyrzuciałam"..a ten drugi przywiozłam..rano dziś otwieram-patrze, a to  zurzyty test-negatywny-czyli dobry wyrzuciałam w Anglii..nieźle..-madra to ja nie jestem.. ::)

Do góry