reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

optymistycznie starające się

reklama
Wlasnie włąsnie Lana-trafne spostrzeżenie..czerwcówek..lipcówek..a gdzie sierpniówki????hmm bociek??:)

Bardzo dziękuję-Wam również życzę-udanoego zafasolkowania i wszystkiego tego co sobie wymarzycie-trzeba wierzyc-marzyć-bo marzenia się spełniają!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

własnie własnie niech do Nas wraca bo my tu bardzo potrzebujące-hi hi- ;D mnie to chyba nie długo zaleje fala wstrętnej @ bo właśnie mam takie bóle jak na @-niestety :mad: ale bociek ma wracać przyda się .

Witam :-) Także dopisuję się do sierpniówek, w lipcu nam nie wyszło :-(
mdli mnie od tygodnia - choć to pewnie tylko efekt stresów związanych z sprzedażą mieszkania i przeprowadzką, nie fasolka, ale kto wie?
Trzymam kciuki za wszystkie sierpniówki! Bociek w końcu musi przylecieć!

reklama
Do góry