reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

optymistycznie starające się

reklama
dziweczyny pomocy - jestem w 9 dniu cyklu i dostałam krwawienia (miesiączkę normalnie miałam), nie wiem co robić, a mój kochamy lekarz wziął sobie akurat urlop. a ja głupieję, od czego i dlaczego i skąd mi się to wzięło.

mailinka, już moje słonko mnie zarejestrowało na dzisiaj, ale to jest strasznie dziwne. Rano obudziłam sie po upojnej nocy, bielizna, nic nie ubrudzona, al myślałam że się wykrwawie, jak poszłam do toalety, a teraz już mi przeszło, nic mnie nie bolało i nawet nie zostawiło po sobie żadnego śladu, prócz tego, że było :p Ja mam głupszy organizm niż ustawa przewiduje :p

to moze ta noc byla za upojna.Czasem tak jest ze dopuki sie nie poruszymy to nic nie leci a jak sie poroszy czlowiek to jak potok (ja tak nie raz mialam w czasie okresu) a u ciebie to bardzo dziwne

Witam ponownie. Dawno mnie tu nie było ale urlop był to i wyjazd był. Co prawda pogoda nie dopisała wyjazdowi nad Soline ale i tak opalenizną mogę się pochwalić. No i wkoncu mogę rozpocząć swoje starania o dzidzie bo pierwszy okresik po odstawieniu tabletek był. Tak więc starania sierpien 2005 można uznać za rozpoczęte :laugh: :laugh: :laugh: A co u was dziewczęta, jak starania? Pozdrowionka

Ja też tak mam podczas okresu, a najczęściej właśnie jak mam mieć okres i jestem dwa dni przed nim, to miłostki wywołują mi plamienia a potem okres :p Głupie, ale pierwszy raz zdarzyło mi sie takie coś :?
A najdziwniejsze jest to, że strasznie bolą mnie piersi i nie wiem od czego. Tylko, żeby mi się nie zrobiła huśtawka w hormonach, bo muj lekarz jak wróci z urlopu, to mi głowe urwie :p

reklama
Do góry