reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

optymistycznie starające się

buziaki dziewczyny i dziękuje...

wczoraj to tak sie czułam jakby maluszek sie zagnieździł, cos mi tak podpowiadało, ale to chyba przemęczenie i pewnie sam sie doszukuje czegokolwiek :) dzisiaj juz nic nie czuje.
tylko malą obawę ze sie pojawi @.... a obiecywałam sobie że nie będę sie stresowała!!! no cóz to silniejsze ....... i męczy mnie żeby zrobić test, ale chcę poczekać do soboty!!!

pozdrawiam

Evelka

reklama
CZEŚĆ DZIEWCZYNKI!!!!
Dawno nie pisałam ale nadal mam takiego dola od dwoch tygodni paskudnie sie czuje dostałam tabletki na wywołanie miesiaczki i nic po luteinie dostawalam okres od razu a tym razem nic wszystko mnie boli brzuch a najbardziej zoladek dzisiaj jade do szpitala na badania lekarz zaczal sie niepokoic boje sie tej wizyty dziewczyny trzymajcie kciuki mam nadzieje ze wszystko bedzie w porzadku odezwe sie jak wroce jak ja sie boje!!!!!!!!!!mam nadzieje ze wroce do domu

Basienko nie martw sie na pewno wszystko bedzie dobrze.Przebadaja Cie i wypuszcza do domku.Trzymaj sie cieplutko a jak wrocisz to od razu napisz co i jak.Buziaki. :) :) :)

DZIEWCZYNKI KOCHANE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
JUZ NIGDY NIE UWIERZE W ZADNE TESTY NAWE TE Z SUROWICY KRWI JESTEM W 6 TYGODNIU CIAŻY I JESTEM NAJSZCZESLIWSZA KOBIETA POD SŁONCEM ZACZEŁA SIE DLA MNIE PRZYGODA ZYCIA DZIEKUJE PANU BOGU Z CALEGO SERDUCHA I WIERZE W TO ZE CUDA SIE ZDAZAJA PO TAKIM CZASIE I TYLU PROBLEMACH MAM W SOBIE FASOLKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

witam dawno mnie nie było ale sie pozmieniało ale mam nadzieje ze ktos mi podpowie na moje pytanie sprzed prawie 2 tygodniami kochałam sie z mezem i od 3 dni bola mnie piersi zaczeły bolec sudki bardzo mocno a teraz to juz całe mnie rwa !!! i sa strzasznie twarde !! czy mogew byc w ciazy meczy mnie równbiez sennosc cały dzien leze w łuzku i nie chce mi sie podniesc mam zgage co o tym sadzicie czy moze byc upragniona dzidzia i czy piersi tak szybko zaczynaja bolec ??? pozdrawiam asia <ale sie rozpisałam > za ok tydzien mam termin miesiaczki pozdrawiam i czekam na odpowiedz

reklama
Do góry