reklama
K
kallusia
Gość
Witam!!
Juz tydzień nie ma okresu :, ale na teście nic nie pokazuje ??? Ostatni raz kiedy spóźniał mi sie okres to było rok temu(i nigdy wcześniej :laugh ale dostałam Luteine i po 3 dniach sie pojawił .
Wiec może teraz to moja fasolka ;D
P.s
niestety nie mam jak sie wybrać do lekarza ale mam nadzieje, ze wszystko będzie OK
Juz tydzień nie ma okresu :, ale na teście nic nie pokazuje ??? Ostatni raz kiedy spóźniał mi sie okres to było rok temu(i nigdy wcześniej :laugh ale dostałam Luteine i po 3 dniach sie pojawił .
Wiec może teraz to moja fasolka ;D
P.s
niestety nie mam jak sie wybrać do lekarza ale mam nadzieje, ze wszystko będzie OK
A
Agnezzz
Gość
Basieńko - gratuluje. Ale fajowsko!!!
K
kallusia
Gość
GRATULACJE BASIEŃKO!!!!
Dzięki dziewczyny!!!Może sie uda!!! :
Dzięki dziewczyny!!!Może sie uda!!! :
K
kallusia
Gość
:laugh: :laugh: Cos mi nie wyszło z tym mruganiem napisu i powiększeniem :laugh:
ale jeszcze raz GRATULUJE BASIEŃKO FASOLINKI !!! ;D ;D ;D
ale jeszcze raz GRATULUJE BASIEŃKO FASOLINKI !!! ;D ;D ;D
pchełka10.05
Zadomowiona(y)
witam dawno mnie nie było ale sie pozmieniało ale mam nadzieje ze ktos mi podpowie na moje pytanie sprzed prawie 2 tygodniami kochałam sie z mezem i od 3 dni bola mnie piersi zaczeły bolec sudki bardzo mocno a teraz to juz całe mnie rwa !!! i sa strzasznie twarde !! czy mogew byc w ciazy meczy mnie równbiez sennosc cały dzien leze w łuzku i nie chce mi sie podniesc mam zgage co o tym sadzicie czy moze byc upragniona dzidzia i czy piersi tak szybko zaczynaja bolec pozdrawiam asia <ale sie rozpisałam > za ok tydzien mam termin miesiaczki pozdrawiam i czekam na odpowiedz
--------------------------------------------------------------------------------
basiu serdeczne gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
--------------------------------------------------------------------------------
basiu serdeczne gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
reklama
pchełka10.05
Zadomowiona(y)
czesc dziewczyny wczoraj sie pomyliłam z mezem sie przytulalismy nie 2 tyg temu a 8 dni temu <przepraszam za bład>bardzo bola mnie piersi @ powinnam dostac za 4 dni(bardzo regularny ) najpierw bolały mnie same sutki a teraz to sie dotknac nie moge piersi sa twarde i nabrzmiałe jestem bardzo senna (zaraz ide sie połozyc ) zrobiłam dzis test ale wyszedł negatywnie i jeszcze jedno mnie nurtuje zawsze tydzien przed spodziewana @ dostajke tradzik na twarzy a teraz buzia czysciutka bez najmniejszej krostki i moze mi ktos co to oznacza ;;; DZIS KUŁA MNIE PIERS ALE JUZ JEST OKI I BARDZO BOLa mnie plecy czy test mógł byc zrobiony za szybko aby nie wykazał ciazy???
Podziel się: