reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

optymistycznie starające się

reklama
Witam!!
Juz tydzień nie ma okresu ::), ale na teście nic nie pokazuje ??? Ostatni raz kiedy spóźniał mi sie okres to było rok temu(i nigdy wcześniej :laugh:) ale dostałam Luteine i po 3 dniach sie pojawił  :( .
Wiec może teraz to moja fasolka  ;D
P.s
niestety nie mam jak sie wybrać do lekarza  :( ale mam nadzieje, ze wszystko będzie OK

Basieńko - gratuluję z całego serducha :D
Wyobrażam sobie Twoją ogromną radość i aż mi się łezka w oku zakręciła :)

kallusia - witaj :D
Również życzę Ci, żeby to była dzidzia :D

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
BASIENKO NAJLEPSZE ZYCZENIA I OGROMNE GRATULACJE

:laugh: :laugh: Cos mi nie wyszło z tym mruganiem napisu i powiększeniem :laugh:
ale jeszcze raz GRATULUJE BASIEŃKO FASOLINKI !!! ;D ;D ;D

witam dawno mnie nie było ale sie pozmieniało ale mam nadzieje ze ktos mi podpowie na moje pytanie sprzed prawie 2 tygodniami kochałam sie z mezem i od 3 dni bola mnie piersi zaczeły bolec sudki bardzo mocno a teraz to juz całe mnie rwa !!! i sa strzasznie twarde !! czy mogew byc w ciazy meczy mnie równbiez sennosc cały dzien leze w łuzku i nie chce mi sie podniesc mam zgage co o tym sadzicie czy moze byc upragniona dzidzia i czy piersi tak szybko zaczynaja bolec pozdrawiam asia <ale sie rozpisałam > za ok tydzien mam termin miesiaczki pozdrawiam i czekam na odpowiedz

--------------------------------------------------------------------------------

basiu serdeczne gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
czesc dziewczyny wczoraj sie pomyliłam z mezem sie przytulalismy nie 2 tyg temu a 8 dni temu <przepraszam za bład>bardzo bola mnie piersi @ powinnam dostac za 4 dni(bardzo regularny ) najpierw bolały mnie same sutki a teraz to sie dotknac nie moge piersi sa twarde i nabrzmiałe jestem bardzo senna (zaraz ide sie połozyc ) zrobiłam dzis test ale wyszedł negatywnie i jeszcze jedno mnie nurtuje zawsze tydzien przed spodziewana @ dostajke tradzik na twarzy a teraz buzia czysciutka bez najmniejszej krostki i moze mi ktos co to oznacza ;;; DZIS KUŁA MNIE PIERS ALE JUZ JEST OKI I BARDZO BOLa mnie plecy czy test mógł byc zrobiony za szybko aby nie wykazał ciazy???

Do góry