DZIEWCZYNY CIESZE SIE Z CALEGO SERCA ZE WSZYSTKIE JESTESCIE ZE MNA.WITAM WSZYSTKIE NOWE KOBITKI JUZ NIE BEDE WYMIENIALA BO ZA DUZO SIE WAS ZEBRAŁO OBIECUJE ZE TERAZ CZESCIEJ BEDE NA FORUM WKONCU TYLE RZECZY MUSZE SIE DOWIEDZIEC I OBIECUJE ZE BEDE SIE MODLIC O TO ABY KAZDA Z WAS NIE DOSTALA TEJ NIECHCIANEJ @ I USLYSZAŁA OD SWOJEGO GINA TO CO JA WCZORAJ"OHH PIERWSZA CIAŻA PIEKNIE OJ TYLKO ZNOWU NIE RYCZ TAKA DUŻA A TAKA BEKSA..........."ITD :laugh: :laugh: :laugh:TRZYMAM KCIUKI I TYM RAZEM TO JA WYSYŁAM CIĄŻOWE FLUIDY A LECCIE A KYSZ ŁAPCIE JE SZYBCIUTKO
reklama
magdalenkakol
Fan(ka)
Mnie tez fluidki sa teraz bardzo potrzebne .Lapie je garsciami.A czy duzo zlapalm okaze sie w niedziele.
Gwiazdeczka
Mama '06 i '14
Ja tez trzymam kciuki ;D
magdalenkakol
Fan(ka)
Dzieki dziewczyny.Na pewno sie przydadza.Kajunia udzielam Ci dyspensy na czas przytulania.
Gwiazdeczka
Mama '06 i '14
Jeszcze pare dni i u mnie tez wstreciucha sie konczy ;D
Gwiazdeczka
Mama '06 i '14
Pewnie, ze wklejaj, Kajunia ma racje!
reklama
magdalenkakol
Fan(ka)
Oj dziewczyny nawet jakbym bardzo chciala to nie wkeje tesciku bo nie mam cyfroweczki a aparat ma maz .Nietety nie bedzie go w weekend w domciu.No a tescik to moze zrobie dopierom ok srody.Tak na wszelki wypadek zeby bylo duzo hormonu i zebym sie nie stresowala wczesniej
Podziel się: