reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

optymistycznie starające się

DZIEWCZYNY CIESZE SIE Z CALEGO SERCA ZE WSZYSTKIE JESTESCIE ZE MNA.WITAM WSZYSTKIE NOWE KOBITKI JUZ NIE BEDE WYMIENIALA BO ZA DUZO SIE WAS ZEBRAŁO OBIECUJE ZE TERAZ CZESCIEJ BEDE NA FORUM WKONCU TYLE RZECZY MUSZE SIE DOWIEDZIEC I OBIECUJE ZE BEDE SIE MODLIC O TO ABY KAZDA Z WAS NIE DOSTALA TEJ NIECHCIANEJ @ I USLYSZAŁA OD SWOJEGO GINA TO CO JA WCZORAJ"OHH PIERWSZA CIAŻA PIEKNIE OJ TYLKO ZNOWU NIE RYCZ TAKA DUŻA A TAKA BEKSA..........."ITD :laugh: :laugh: :laugh:TRZYMAM KCIUKI I TYM RAZEM TO JA WYSYŁAM CIĄŻOWE FLUIDY A LECCIE A KYSZ ŁAPCIE JE SZYBCIUTKO

reklama
Basieńko jeszcze raz serdeczne gratulacje :laugh:

w takim razie fluidki łapię pierwsza, w końcu przytulanko mam już za 3 dni - mam nadzieję że tym razem będzie owocne

madziu dzięki za wyrozumiałość  ;)  ;D  :laugh:
więc powiem tak: madziu w niedzielę wklejaj szybciutko teścik, i przesyłaj nam fluidki - teraz nam się przydadzą  :)

reklama
Oj dziewczyny nawet jakbym bardzo chciala to nie wkeje tesciku bo nie mam cyfroweczki a aparat ma maz .Nietety nie bedzie go w weekend w domciu.No a tescik to moze zrobie dopierom ok srody.Tak na wszelki wypadek zeby bylo duzo hormonu i zebym sie nie stresowala wczesniej
:) :) :) :) :)

Do góry