reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

optymistycznie starające się

Magdalenkokol NAJLEPSZE ŻYCZENIA Z OKAZJI 7 ROCZNICY ŚLUBU

Sprawdź temperaturę czy się utrzymuje na podwyższonym poziomie no i zrob test z krwi. Trzymam kciuki na fasolkę

reklama
Hej dziewcyzny u nas sie wszystko znowu nie ukalada dzisaj drugiego dzianka mojego meza potrocil tir naszczescietylko pobijany jest.Babcia ma sie lepiej ale ja za to nie najlepiej.Wdzialam dzis jak wywyozili zmarlego clzowieka i omal nie zamdlalam

Malinko slonko!!!nie denerwuj sie !!Za duzo emocji nie sluzy!!szczegolnie takich niedobrych!!! z babcia i dziadkeim napewno bedzie dobrze i juz wkrotce zobacza dzidzi!!! wiec musiz byc dzielna!!!!:)Pamietaj ze oni martwia sie o ciebie tez jak widza ze sie smutaskujesz!!!!!wiec brzuszek do gory!!caluski!!

Ja znow jestem:) siedze sobie z mezykiem i on znow sie smieje ze jestem maniak BB!!! no ale coz...juz sie przyzwyczailysmy!!!
Esia czekam jutro na wyniki!!!!!!!bez wzgledu na to jakie beda odrazu daj znac!!ja niestety dopiero kolo 15 napisze bo niewiem jak szybko beda!!!ale jak wiecie nie nastawiam sie...a robie bo skoro zlecil lekarz to trzeba korzystac!!!!hihi

pa pa slodkich snow !!!

LILITH dziekuje.Mam dosc tych szpitali ja tylko na porod i uciekam z tamtad chociaz porodowka to i tak jeden z najprzyjemniejszych odzialow w szpitalu nie zawze ale najczescij

reklama
Do góry