reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

optymistycznie starające się

reklama
Niestety.

Jak mi smutno jak źle. Te domysły czy ze mną jest wszystko ok ..... itd... Jeszcze tak baaardzo mnie boli tym razem. Mąż mnie przytula i miło mówi ale ja czuję taką straszną pustkę.
Tak baaardzo chciałam................ chyba za bardzo. Płakać mi się chce............................

madziujka nie możesz się tak załamywać. Nie ma teraz będzie następnym razem nic się nie martw im bardziej o tym myślisz tym bardziej nie wychodzi. Głowa do góry ;)

Wiem
Wiem że następnym razem ale jakoś mnie tak bierze na łzy!!!!
Wiem muszę wyluzować itd.
Byłam prawie na 100 % przekonana o jej obecności aa tu coś takiego..... .
Ale wierzę ze za miesiąc napiszę wam że tym razem się udało i Wy napiszecie mi to samo i będzie baaardzo fajowo!!!!! ;)

Witam starajace sie dziewczynki!! Nareszcie udało mi sie napisać a to dzięki Marcie- Martusia dziekuje!!! Co do starań to narazie rozczarowanie a myslałam ze to ot tak pójdzie i juz ):

No własnie pewnie jak bym miała wpaśc to byłoby to szybciej!!! A tu człowiek sie pilnuje, zabezpiecza i jak już sie zdecyduje to nic....

ja sie czuje rozczarowana....choc staram się myślec pozytywnie!! w tym miesiacu znowu próbujemy moze sie uda???? A czym dłuzej próbujemy tym bardziej chcemy.

reklama
Do góry