reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

optymistycznie starające się

Kochani ja tekże się staram zajść w ciążę. Mój synuś cały czas chodzi i pyta kiedy będzie miał brata. A ja już 3 miesiące się staram i nic. Zobaczcie jakie to nie sprawiedliwe, ile jest niechcianych dzieci na świecie. A Ci co bardzo chcą to nic. Pozdrawiam was wszystkie

reklama
Tak to jest ze na tym swiecie jest starsznie duzo nie sprawiedliwosci ale napewno bedzie dobrze trzeba w to wierzyc wiem ze jest ciezko bo sama sie strasznie dlugo staralam teraz tez pewnymi momentami nie wieze ze jestem;ale brzus mi o tym przypimna

Malinko! Tobie sie udało! No widzisz nawet nie wiedziałam chyba nie jestem na bierząco. Gratuluje Ci z całego serca!!!

Właśnie odebrałam wyniki... Cóż, 3,19 nie pozostawia miejsca na nadzieję :( W piątek wizyta u gina i pewnie wywoływanie @... A od następnego razu musi być lepiej. Wracam do pracy...

DZIEKUJE za gratulacje,wlasnie mam maly konflikt z mezem przez tlena.Probuje mu cos wytlumaczyc a on mnie wcale nie rozumie.buuu i wbija sobie do glowy ze nie mam ochoty sie z nim "przytulac" no wiecie.a mi chodzi o to ze porpstu teraz gdy tak jest z babcia ta nie mam na to NASTROJU a on juz mysli odwrotnie wszystko jejku ci faceci

reklama
Do góry