reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

optymistycznie starające się

Majeczka pewno,że dam Wam znać-obojętnie jaki będzie rezultat[czy mnie zaleje :mad:,czy też nie ;D]

reklama
trzeba patrzec optymistycznie ;-)) bo w koncu juz prawie wakacje a to podobno najbardziej sprzyjajacy czas na zafasolkowanie...;-))

m.a.l.i.n.k.a pisze:
DORKA a cio to jakies imieninki albo cosik???? czy bez okazji?
Nie Malinko..nie imieninki..
Miałysmy tochę popracowac..omówić kilka rzeczy...m.in. była moja siostra...no i jak nigdy w życiu pokłóciłyśmy sie..Bardzo mi smutno z tego powodu..nawet sobie nie wyobrazacie jak bardzo..(wyję)

Dorka! Na pewno szybko się pogodzicie, taka pogoda, że wszyscy jacyś podminowani!
Majeczka! Ja w tym miesiącu (co minął) odpuściłam sobie. Brałam Luteinę i niezbyt obrze się czułam. Pomyślałam, że jakbym potem miała brać ją jeszcze przez parę miesięcy to bym nie zniosła! Pozatym ostro wzięliśmy sięwtedy za planowanie urlopu, miałam egzaminy końcowe i tak postanowiliśmy zrobić przerwę. Na szczęście Luteina przez 2 cykle zadziałała - nie miałam tym razem żadnych plamień przez @, więc w pełni sił w czwartek wyruszam na wakacja i mam nadzieję przywieść z nich pasażera lub pasażerkę na gapę! ;)

m.a.l.i.n.k.a trydno wykonac a i owszem , ale tez duzo zalezy w jaki sposob sie "to" wykonuje ... ja nie uwazam siebie za slaba osobe a najwazniejsze chyba jest podejscie samej siebie do siebie :) jaka cie widza taka cie pisza .... to takie popularne przyslowie ;) ...ale zalezy od samej Ciebie jaka chcesz zeby cie widzieli .... dlatego nie poddajemy sie i JESTESMY SILNE :) .... buziaki kochaniutka :-*

MARGOLIS spelnienia marzen o wyczekanej z matczyna miloscia fasoleczce !!! Ostatnio nie bylo mnie tu , czytam i czytam i widze, ze tu istne cudenka sie dzieja od tych ciazowych fluidkow!!!
WSZYSTKIM PRZYSZLYM MAMUSIOM ZAFASOLKOWANYM SERDECZNIE GRATULUJE :D :D :D  A starajacym zycze duzo sily i radosnego owocnego seksiku ::)

Margolis przywiez przywiez ....zycze Ci tego z calego serduszka , taki "pasazer na gape" bedzie wieczna "pamiatka" a ile radosci w zyciu Ci przyniesie ..powodzenia i milego odpoczynku :)

Dorka siostry sa dlatego super ze dlugo nie potrafia sie gniewac :)...[oj ile razy ja sie klocilam z siostra (ojoj) ]...wiec napewno szybko sie pogodzicie i dalej bedziecie dobrymi siostrami .... taki urok rodzenstwa :) a "kto sie lubi ten sie czubi" , wiec glowa do gory i nie smutac sie  :-*

aga26ka pieknie dziekuje/my :)

moze macie rację...
Niedawno zadzwoniłam do meza..ryczalam mu do telefonu i też pocieszał, ze jutro damy sobie buziaka i bedzie ok...ale dzis smutno...;( :-[
Margolis..mam nadzieję..wiem i tzrymam za nas kciuki, byśmy z podrózy wóciły z naszymi fasoleczkami!!!..
Modliłam sie za nas wszystkie wczoraj ..uda sie..na pewno ..zrealizować swoje marzenia..;)

reklama
Do góry