reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

optymistycznie starające się

Agnezzz-ja też żle się czuję-coś mi nie dobrze-właśnie wypiłam drugą kawe-może to po niej-bleee :mad:

reklama
Kto wie..mnie po niej totalnie niedobre się zrobiło..jak bym zaraz miała...no może bez szczegółów hehe :D
A nie mam zwyczaju pijać kawy....

Malinka-ja uwielbiam kawe-rozpuszczalną ale dziś chlapnełam sobie jedną parzoną,bo jakiś taki dzień śpiący a ja mam niskie ciśnienie-ale masz racje skabulku dla "fasolki"-zrobie wszystko-tylko kiedy ona sie tam zagnieżdzi?-mam nadzieję ,że już nie długo ;D

Lana jasne ze mozna wiedziec  :laugh: pracuje na bazie zabiegowe -jestem fizjoterapeutka ale lubie zaskakiwac i czesto mowie (pisze) ze podlaczam ludzi do pradu a wtedy moj rozmowca  :o

No ładnie aparatki-, gigantki:)..jej..a ja dziś padam z przemęczenia i fizyznego(chyba mój oprganizm domaga sie wiecej niż 4 godz snu dziennie..)..a tak jest juz od kilku dobrych dni..no i psychiczny..mnóstwo stresu i bla bla bla..a pogoda do d...
Kupiłam sobie wracajac z pracy dużooo warzyw..najadałam sie baaardzo..rzodkiweczkę..pomidorki..szczypioreczek..mniam..z jogurcikiem;)..Uwielbiam tez truskawki..ale to poźniej..teraz juz bym ich nie zmiesciła..:)..a kawe owszem..napiłabym sie..czekam na gosci:)...zaraz znajomi przychodzą:)..

w zyciu trzeba byc silnym :)

a jesli chodzi o palenie to ja rowniez rzucilam jak sie dowiedzialam ze nosze pod serduszkiem malenstwo ... tak jak mowicie , taki maly papieros nie bedzie kierowal moi zyciem ;)

hehe Agi25[/b kiedys bylam "pdlaczona do pradu" ;D

a kawke?? bezkofeinowa czemu nie :p ... zawsze mozna poudawac ze sie pije rozpuszczalna normalna ;D

reklama
Do góry