reklama
A
Agnezzz
Gość
Kto wie..mnie po niej totalnie niedobre się zrobiło..jak bym zaraz miała...no może bez szczegółów hehe
A nie mam zwyczaju pijać kawy....
A nie mam zwyczaju pijać kawy....
m.a.l.i.n.k.a
Fanka BB :)
oj dziewczyny nie ladnie hehe
LAN nie pij kawy bo jak masz fasolke to jej zaszkodzisz lobuziaczku kochany
LAN nie pij kawy bo jak masz fasolke to jej zaszkodzisz lobuziaczku kochany
LANA
Malinka-ja uwielbiam kawe-rozpuszczalną ale dziś chlapnełam sobie jedną parzoną,bo jakiś taki dzień śpiący a ja mam niskie ciśnienie-ale masz racje skabulku dla "fasolki"-zrobie wszystko-tylko kiedy ona sie tam zagnieżdzi?-mam nadzieję ,że już nie długo ;D
No ładnie aparatki-, gigantki..jej..a ja dziś padam z przemęczenia i fizyznego(chyba mój oprganizm domaga sie wiecej niż 4 godz snu dziennie..)..a tak jest juz od kilku dobrych dni..no i psychiczny..mnóstwo stresu i bla bla bla..a pogoda do d...
Kupiłam sobie wracajac z pracy dużooo warzyw..najadałam sie baaardzo..rzodkiweczkę..pomidorki..szczypioreczek..mniam..z jogurcikiem..Uwielbiam tez truskawki..ale to poźniej..teraz juz bym ich nie zmiesciła....a kawe owszem..napiłabym sie..czekam na gosci...zaraz znajomi przychodzą..
Kupiłam sobie wracajac z pracy dużooo warzyw..najadałam sie baaardzo..rzodkiweczkę..pomidorki..szczypioreczek..mniam..z jogurcikiem..Uwielbiam tez truskawki..ale to poźniej..teraz juz bym ich nie zmiesciła....a kawe owszem..napiłabym sie..czekam na gosci...zaraz znajomi przychodzą..
reklama
m.a.l.i.n.k.a
MONIQA witaj co tam u was ???
LANA nio wiem ze mam racje hehe slonko
AGI niezle z tym pradem niezle
LANA nio wiem ze mam racje hehe slonko
AGI niezle z tym pradem niezle
Podziel się: