reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

optymistycznie starające się

no dziewczynki wrocilam...mam śliczne paznkokietki, a teraz zajadam sie obiado-kolacja...salatka sledziowa...mhhmmm...pychotka :D

Margolis, życzę udanych wakacji no i oczywiscie fasolki, wysmienita pamiatka bylaby z podrozy ;)

reklama
Hej gdzie pouciekałyście. Czyżbym została tu sama?

Właśnie popiłam sałatkę śledziową kakao, i to wcale nie był dobry pomysł....ble :(

Witam z ranka :) Nic mi się nie chce :( całe sszczęście mam 4 godziny w pracy bo bym padla gdzieś po drodze... jejku jak mi się spać chce :( no nic ! DO ROBOTY :(

m.a.l.i.n.k.a jestes silna slonko :-*
a jak samopoczucie?? bo ja dzisiaj zaczelam ta gorsza czesc objawow (poranne mdlosci) ;)

mój maż tez mi powtarza,z ę jestem silna..może..nie wiem..
a co do objawów..(śmieje sie0..na pewno nie jestem w ciaży..mówiłam Wam..uwazalismy ..Ale piersi mnie bolą..mdli..ale szczególnie wieczorem..humorzasta jestem i podbrzusze mnie boli...:)..ale to objawy na zblizającą sie..wiec bywają mylne dla tych, ktore starały sie i odczytują je jako objawy ciaży..
Mąż powiedział wczoraj, ze bedzie mnie odwiedzał:):)..tylko mam powiedzieć kiedy ma być(siedziałby cały czas, ale wiecie-praca tu..)..i przyjedzie ..tak by były płodne..no i :):)..ach..ciesze sie..już jesteśmy oboje pewni tej decyzji:)

Tak Dziewczęta..juz wczoraj wieczorem było ok..zadzwoniła do mnie:):)..jak gdyby nigdy nic sie nie stalo....:)
Fajnie mieć siostre:)..

Widzisz Dorka nie trzeba było sie skarbie zamartwiać-cieszę się ,że wszystko się ułożyło i jest super. ;D

reklama
Do góry