reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

optymistycznie starające się

Malinko! Bardzo mi przykro, wiem co przeżywasz, bo przez to przeszłam. Musisz jednak się trzymać i wierzyć, że być może wszystko się jakoś ułoży.

Rybko! Trzymam kciuki byś wytrwała! Bądź dzielna!
Lilith a Ty jak wciąż palisz to rzucaj szybko! Za Ciebie też wszystkie będziemy trzymały kciuki i oby udało Ci się wytrwać!
Ja w domu walczę z mężem nałogowcem i strasznie go ganiam z papierosami. Mam nadzieję, że teżw końcu rzuci ten nałóg. :D

reklama
Może myśl o prawnuczce lub prawnuku doda jej trochę sił? A co do mego nałogowca, to już tracę nadzieję ...

@ przylazla ale nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo troszke glupio powiedziec w pierwszym dniu pracy ze jestem w ciazy ;) postanowilismy z Mezulkiem liczyc na ''wpadke'' a wiec chyba odpuszcze sobie mierzenie tem w tym miesiacu a co wyjdzie zobaczymy
:)

pewnie jak nie teraz to będzie później, ale najważniejsze że będzie :) A rzeczywiście jak zmieniłaś pracę to troche głupio tak od razu zaciążyć ;)

Jestem dzisiaj jakaś taka przymulona, wypiłam kawę i czuję się jeszcze gorzej..fe, ale mi niedobrze. A w domciu nie ma obiadku i chyba nie zdążę nawet nic zjeść, bo na 16,30 umówiona jetem na manicure u kosmetyczki..och umrę z głodu. :|
Jak wrócę to do Was zajrzę ponownie. Mam nadzieję, że już wtedy Viwiane napisze nam jak wypadł teścik :D
A wy piszcie piszcie, żebym miała co czytać :D

reklama
Do góry