reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

optymistycznie starające się

taaa..ja tez nie..ale teraz..jakaś zrezygnowana ze wszytkiego jestem..Wróciłam niedawno z uczelni..PADAM NA PYSK..dosłownie....wparowałam głodna..najadłam sie baaardzo...i maxymalnie!-co sie dało i mieszałam smaki..fuj...(chyba powinnam na rower sie zarzucic...:)...Jeszcze dzis chce iść na zakupy cos do jedzonak kupic..i do kosciółka-Pomodle sie za Was!..i za moje nieszcześne egzaminy..rozterki..no i fasolunię..by przyszła w odpowiednim momencie..:)
wyników egzam MoniQo jeszcze nie znam..a dzis juz mi obojętne wszystko..pal szesc..co ma byc-Bedzie;)

reklama
LILITH wiesz to ze zgagi nie masz nie znaczy ze w najmniej odpowiednim momencie znowu sie nie pojawi ... ja rowniez nadal jestem dobrej mysli wzgledem Ciebie i Twojej fasoleczki :) .... nadal trzymam kciuki i wyczekuje pozytywnych wiesci :)

LANA nadal podtrzymuje ze chce byc ciocia  :p ... i mam nadzieje ze dolaczysz do Nas :) no to czekamy teraz do 10-13.06 :> , czuje w moczu ze bede ta sympatyczne dni :) ;D

Dorka informuj nas o wynikach i egzaminow i staran  :p

Lilith - ja np. nie mam zgagi. Piersi owszem bolą ale trochę mniej niż kilka dni temu. Za to podbrzusze daje czasem czadu. Siusiam często. W nocy wstaję z 5-6 razy. O godzinie piątej rano jestem pełna energii i mogłabym już wstawać, za to tak od wczoraj jestem w ciągu dnia senna, dziś nawet pospałam godzinkę. ;D

A cha naprawdę proponuję zrobić test po minięciu terminu miesiączki. Ja zrobiłam ten szybki przed miesiączką 3 lub 4 dni "Quick ...." i i nie bardzo wiedziałam czy to wynik pozytywny czy nie bo kreseczka czerwona była praktycznie nie widoczna i stwierdziłam, że trudno spróbujemy w nastęnym miesiącu. A tu taka niespodzianka (ale już ten sam test zrobiłam 2 dni i 3 dni po terminie @ wyszedł ok). ;D

Trzymam kciuki. :-*

Chciałam się jeszcze pochwalić, że paliłam papieroski i je żuciłam jak tylko się dowiedziałam o dzidzi. Wiem, że to trochę późno ale dla nałogowców to na prawdę cięzkie wyzwanie :D

Moniqe-oby Twoje przeczucia okazały się rzeczywistością ;D a co do mojej daty spodziewanej @to trochę się pomyliłam-powinna być między 8 a 13,06[8,06-jeśli przyjdzie prawidłowo a 13,06-jeśli się spużni tak jak ostatnio 5dni ]

buziulki dla wszyskich ja mialam ciezki dzien byla dzis karetka u mojej ukochanej babci :( niedawno byla w szpitalu a teraz nic nie chce jesc :( ma 84 latka.Staralam sie byc silna zeby nie zaszkodzic malenstwu maz mnie podtrzymywal na duchu ale to juz chyba nie dlugo z babcia niesety chyba nie zobaczy prawnuczki/prawnuczka

mialam ciezki dzien byla dzis karetka u mojej ukochanej babci Smutna(y) niedawno byla w szpitalu a teraz nic nie chce jesc Smutna(y) ma 84 latka.Staralam sie byc silna zeby nie zaszkodzic malenstwu maz mnie podtrzymywal na duchu ale to juz chyba nie dlugo z babcia niesety chyba nie zobaczy prawnuczki/prawnuczka

MONIQA LANA oko boli bo ciale jakies stresy

Margolis NIE WIEM kotry to tydzien :) w tamtym miesacy niby mialam okres :) u roznych kobiet rozne objawy w roznym czasie.Umojej kolezanki podbne byly w 5 tyg.

reklama
Malinka...moze sie uda...zreszta niewiem co powiedziec bo sie zmartwilam...Rybka zobaczymy jak to u mnie bedzie...jeszcze wiele nie zostalo do @ to wyczekam...jak objawy mina to bede wiedziec ze to znow pomylka...jak narazie dzis prawie zadnego objawu niemialam procz rozdraznienia , siku i sennosci...no i apetet...wogole na nic niemoglam sie zdecydowac...staram sie tez jak najzadziej wchodzic na bb ale to ciezkie...bo poprostu tesknie za wami!!!milej nocki wam zycze caluski!!

Do góry