reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

optymistycznie starające się

Dziewuszki kochane POMOCY-chcę mieć suwaczek i mam już wklejony adres w podpisie,wykasowałam wszystko przed nawiasem adresu suwaczka jak pisała Aletka i nic nie widać ,jedynie ten adres na dole i dopiero jak go klikne to widać mój suwaczek a ja chcę aby odrazu bez klikania na adres było go widać-co mam robić??? :(

reklama
HURAAAA!!!!!-WYSZŁO MI jednak nie jestem taka tempota-poszperałam troche po instrukcjach i mi wyszło.

agi25 gdyby byl obrazek z zacisnietymi piastkami to bys wiedziala jak mocno je trzymam , z mysla o Tobie i innych dziewczetach .... modlilam sie dzisiaj w kosciolku zeby Wam sie jak najszybciej udalo :)

LILITH tak jak mowisz nie zawsze tak szybko testy wykrywaja ciaze.... ale zwroc uwage na piersi, u mnie np. bolaly i dalej bola tak jak przed @ , ale zauwazylam ze zylki mi powychodzily czego wczesniej nie bylo , i sutki takie sie duze jakies zrobily  ;D , wymiotow dalej nie mam .... nudnosci tylko rano jak sie obudze .... zgaga ciagle mnie pali ..bleee.... i co najgorsze , ubikacje odwiedzilam wiecej razy w ostatnich dniach niz przez cale zycie chyba  ;D .... a co do jedzenia to "jem oczami"- co zobacze to bym zjadla, a potem sie okazuje ze jednak chyba to nie bylo to co bym chciala ;)

LANA chce zostac ponownie ciocia , wiec bierzcie sie do roboty, a ja nadal sie bede o to modlic :)

Dorka no ale jak na egzaminku , zdany?? :> ... niom i oczywiscie  sadz fasolke czym predzej i oby byl wynik pozytywny, innych obcji nie widze ;D ...  :-*

no moj mezyk zauwazyl ze piersi sa wieksze...ale tak niebola mnie jeszcze...przy pierwszej ciazy zaczely bolec dopiero po tyg od spodziewanej @!!niewiem co sie dzis dzieje...wczoraj troszke z mezem sie popsztykalam (bo ciagle sie denerwuje to tym to tamtym albo zas na odwrot...straszne humory...jednak miewam takie tez przed @)i od dzis niema juz zgagi , nieboli tak podbrzusze itd...troche sie zmartwilam tym...czy czasem...ale staram sie byc dobrej mysli!!jak wstreciucha sie pojawi to znow sie postaramy!!z regoly malo rzeczy przychodzi latwo!!

reklama
Moniqa- u mnie okarze się czy coś wyszło z ostatnich starań za kilka dni tak między 10 a 13,06-poczekamy ,zobaczymy ;D

Do góry