reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

optymistycznie starające się

Agnezzz juz wieczorkiem wsród nas;)..hip hip huura!
No własnie dziewczęta..za miesiac(niecały) -Anglia..a dzis maz proponował mi Chorwacje..w przyszlym tyg..tak..przed dluzszym rozstaniem..hmmm..qurcze..nie wiem, czy wyrobię sie..z praca..i studiami...po weekendzie powinnam wiedziec..
Poki co..zarqz trzeba wracac do ksiązek..:(

reklama
Uśmiechnij się Malinko!..Mój maz tez czasem zamyka sie w swoim świecie..swoich obowiazkach..i przyjemnosciach, które niekoniecznie są moiimi..(np samochód..przy którym teraz jest:)..No ale patrząc na to z drugiej stroiny..z ich ptk widzenia..to samo oni..mężczyxni mogą nam zarzucic..Ja lubie z Wami przesiadywac..chodzić na zakupy..plotkować ..bywa, zę czesto sama gdzieś..ze znajomymi wyjeżdzam..itd..wówczas to on moze czuć sie odrzucony..No, ale trzeba zawsze zosatwic -marginesprywtaności(tak to sie nazywa ładnie)..na swoje potrzeby..przyjemnostki..Słuchajcie..jestesmy mimo..iz jednym..-dwojgiem róznych ludzi..o róznych potrzebach..charkterach..i upodobaniach...Radze Ci Malinko..gdy emocje juz opadną..porozmawiac..i powiedziec.meżowi..co leży Ci na serduszku..i wowczas, gdy nie zroumie..bądz nie bedzie chcial zrozumiec..zignoruje..wówczas mozesz smiało podejmować dalsze decyzje..poki co..pomyśl o czymś przyjemnuym dla Ciebie..badz egoistyczna..pojdz z kolezanką...zanjomymi na piwko...na spacerek..bądz poczytaj książkę..pokookaj w TV..-nie rozmyslaj w kazdym razie za duzo!..Ciezko Ci wyciągnąć pierwsza reke..poczekaj..-moze zrobi to sam...ale nie tlumcie w sobie zalu na dłuzej....bo"milczenie w zwiazku to jedynie głaz..nie złoto.."..

u nas Agnezzz tak co roku...nic nie planujemy..Znajomi pytają co z wakacjami..a my a ja wiem..chyba nic..i co roku gdzies..:)...prosto przed siebie..last minute

faceci to tak juz maja do samochodow...to normalne...niektorzy uwielbiaja pilke nozna a niektorzy hokej...i oni poprostu poswiecaja tyle czasu na te hobby zeby pobyc tez troszke samemu...wiecie ja w kazdym razie wole by moj facet siedzial przy aucie czy kompie niz z kumplami w barze!! ale czasem robi sie przykro jak o nas zapominaja...trzeba wtedy na spokojnie porozmawiac...powiedziec co nas boli , co nam przeszkadza...zeby zrozumieli...

taaa..zebyśmy też takiego mieli by podczas tulanka "zmajsterkowac"dzidziusia:).. ;).. a nie-wówczas Dorka mówi..uwazac! ::)

reklama
Do góry