reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

optymistycznie starające się

reklama
OO..TAK CZEKAŁAM..CODZIENNIE CZYTAŁAM..I NIC NIE MOGLAM DOCZYTAC..A DZIS PRZEGAPIŁAM..dZIEKI AGNEZZZ ZA PODPOWIEDZ..gRATULACJE ALETKO RAZ JESZZE!

Majka76 witam Cie serdecznie :)

gratulacje dla Aletki :)

a mnie dzisiaj przycislo jak przechodzilam kolo apteki ..... stalam stalam ....ale nie .... jutro kupie tescik i w sobote testuje  ;D ... ale za to jak stanelam kolo stoiska z truskawkami to kupilam ich 3 kilo  ;D ...bedzie dzisiaj dzampreza truskawkowa ;) ... w kazdej postaci  ;D

Moniqe-coś podejrzanie z tymi truskawkami-trzymam za Ciebiei na wiadomość z teścika[mają być dwie krechy-nie widze inaczej]

reklama
m.a.l.i.n.k.a i LANA nie wiem czy to zachcianki , ale ostatnio jem rzeczy , ktorych wczesniej nie jadlam , np. wczoraj zjadlam 10 pierogow (a podobno ich nie lubie ;D ) .... ale macie racje to cos podejrzanie wyglada ;)

Do góry