reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

optymistycznie starające się

...ale nam się bociek rozszalał--teraz Kasia178-zafasolkowana-HIP HIP HUURA   i oby bociuś dalej tak trzymał,bo jeszcze nas tu trochę chętnych zostało.BOCIEK,BOCIEK TU JESTEŚMY!!!  ;D ;D ;D

reklama
Witajcie, Szanowne Panie :)
Od dawna podczytywalam rózne fora z nadzieja, ze dolacze - no i wlasnie nadszedl ten moment! Zaczelismy z Mezuniem nasze pierwsze starania. O ich efektach dowiemy sie pewnie dopiero gdzies za 2 - 3 tygodnie, ale juz dostrzegam pierwsze objawy, cos mnie pika, cos przeczuwam, choc nasze potencjalne Dzieciatko pewnie jeszcze nie zdazylo sie na dobre zaimplantowac ;) Trzymam kciuki za Was!

remeny witaj serdecznie :) .... mam nadzieje ze ci sie u nas spodoba i nie bedziesz musiala dlugo czekac na fasoleczke :) ... ale pisalas o objawach , mozesz powiedziec jakie odczuwasz??:)

remeny-witaj serdecznie wśród nas-mam nadzieje ,że się u nas na dobre zadomowisz i życzę abyś nie musiała za długo czekać na dzidziusia ;D

Juz mi się podoba :)
No nie, moje objawy są narazie totalnie urojone, wsluchiwanie sie w swój brzuszek mam podkręcone maksymalnie wiec teraz kazde piknięcie i burczenie w brzuchu biore za dobrą monetę :) Ale jak się pojawi coś niepodważalnego to się podziele!

Cześć remeny. Też dołączyłam do dziewcząt dzisiaj, i mam nadzieje, że niedługo wszystkie, naprawdę wszystkie przeniesiemy się do przyszłych mamuś, najpóźniej marcowych :laugh:

Dziewczeta wiedzialam ze nie wytrzymam....polozylam sie ...zanim sie obejzalam juz stalam w aptece ;D ..kupilam test .... teraz mam dylemat kiedy zatestowac, dzisiaj czy rano ??? niby pisze ze o kazdej porze dnia .... z drugiej zas strony wiadomo ze najwieksze stezenie hormonu wystepuje w porannym moczu .... co robic ???

Oj widzę nowe twarzyczki :) witajcie wśród nas:)
Mam nadzieję że szybko zafasolkujecie :) no i jak ???? tylko szybciutko dajcie znać :) buziaczki

zobaczylam II na tescie :)

az sie poplakalam ze szczescia ..... nie moge w to uwierzyc ... to byl pierwszy cykl naszych staran .... jejQq .....

:) :) :) :)

reklama
Do góry