reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

optymistycznie starające się

Tak tak ja też bym chciała być na luzie, ale jak widać na paseczku parę dni, to już nie jest tak spokojnie...
Najlepiej jest na początku cyklu, potem już gorzej ;) czekam na fasoleczkę dziewczynki trzymajcie kciuki!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Hej kochane  :) czekam na @ ale ta sobie wymyslila ze jak jedna z Nas zafasolkuje to pociagnie za soba reszte , co wy na to ??? Brzydka pogoda za oknem ale mimo wszystko jestem w dobrym humorze  :D bo za 3 dni wybieram sie na wielkie zakupy do Szczecina . Trzymajcie sie cieplo i badzcie dobrej mysli ;)

Hej hej-widzę nowy watek:)..Nadrabiam zaległosci;)..Trochę mnie tu nie było..praca..praca..praca..PADAm!..wczoraj dziś-egzaminy!!
no..ale jak widzę wsród moich kolezanek kolejne mamusie..to az..jej..taka nowa energia..ja tez tak chcę..ja tez tak niedługo! Tak trzev=ba mys leć!i tak będzie!

Pozdrawiam!

Pewnie Dorka! Wszystkie bedziemy mieć niedługo maleństwa, bo na to zasługujemy. Będziemy najwspanialszymi mamusiami na świecie!!!![Będziemy najwspanialszymi mamusiami na świecie!!!![]

Macie rację dziewczynki! A na razie jesteśmy najwspanialszymi starającymi się na świecie!!! :) :) :)

Oczywiście, że jesteśmy super! Nasze fasolki też do nas śpieszą bo kto by nie chciał mieć takich fajnych mam? ;)

Cześć przyszłe mamuśki, u nas pogoda okropna leje, nigdzie się nie chce wychodzić więc niedziela spędzona w łóżeczku z mężusiem - było super. Szkoda tylko, ze jutro znów trzeba iść do pracy i się wziąść ostro do roboty ;D

W tym tygodniu idę do gin. ciekawe czy ta wizyta będzie milsza niż pierwsza, jak nie to dalej szukam odpowiedniego dla siebie gonekologa ;D

Rybka, oby u gin było miło. Podobnie spędziłyśmy niedzielę ;) I pogoda też straszna u nas, tzn. w Gliwicach. i wg prognozy tak ma być cały tydzień :mad: :mad: :mad: miłej (owocnej!!!) nocy ;D ;D ;D

reklama
Hej! U mnie nawet nie najgorzej, dochodzę do siebie po tragicznej @! Mam nadzieję, że to się już nie powtórzy a pod koniec miesiąca wybieram się do gina, zobaczymy czy endomerium się poprawiło i nie pokazuje się gdzie nie jego miejsce! ;)

Do góry