reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

optymistycznie starające się

Hej Kochane  :) :) ja juz czekam na @ i zaczynam starania Majowe a ze jestem z maja to moze bedzie on dla mnie laskawy ??? kto wie . Dzis  umowilam sie do innego gina ale niestety dopiero na 30 czerwca ale jakos przezyje . Buziaki  :laugh:

reklama
A ja nie wiem już... objawy jak na @ smutno mi, pogoda beznadziejna... z domku nici, chyba będziemy musieli mieszkanko kupić. Nie lubie takich dni...mam nadzieję,że u was lepiej

Izabelka! Nie smuć się!! Przecież mieszkanko też będzie fajne :) :) też można je fajnie urządzić tak tylko po swojej myśli :) :) wiem że pogodna zbyt dobrze dziś nie nastraja, ale głowa do góry w końcu wyjrzy piękne optymistyczne słonko. Przesyłam uśmieszki na pocieszenia :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Izabelka, głowa do góry, wszsystko się poprawi, zobaczysz :) Jak nie ten domek to może inny, a jak nie to mieszkanko też jest fajne, wiem coś o tym ;) rozchmurz się Słoneczko i nie zamartwiaj już!!! :D
Majeczka, sex 3 x w tyg rzeczywiście brzmi nieźle ;D Nie pozostaje nic innego jak starać się o ciążę "po angielsku" ;)
Agi, mam nadzieję, że maj będzie łaskawy dla nas wszystkich. Nie wim którego maja masz urodzinki więc życzę wszystkiego najlepszego i dzidziusia maleńkiego :)

Buziaki :-* :-* :-*

Witam Moniq!! Ja jeszcze niedawno też byłam tu zupełnie nowa, ale już po paru dniach nie mogę żyć bez BB i moich wirtualnych koleżanek. Fajnie, że dołączyłaś ;) ;)

dziewczynki musze sie czyms pochwalic..( mam nadzieje ze nie za wczesnie)

NIE NIE TO NIE FASOLUNIA - NIESTETY! ale zblizam sie juz do @ niedz pon ( juz mnie skurcze @-we lapia) powinna sie pojawic lada moment i.... zadnych smutkow zadnych depresji zadego szukania syndromow ciazowych, zadnego rozpacznia i zalu do losu... Jestem z siebie dumna! dotychczas kazda @ to stres i lzy - rozpacz i dolek lacznie z bezsennoscia i obwinianiem sie.. A teraz nic... jestem sobie na bezpiecznej dietce cwicze i usmiecham sie....i dobrze mi...A fasolunia juz jest moja wiem to tylko sie troszeczke ociaga - ale wiem ze jak jej tak bardzo pragne to sie spelni marzenie.. ale trzeba zyc a nie rozpaczac....tak wlasnie to sobie tlumacze...

I fajnie ze mam komu o tym napisac ..fajnie ze jestescie !!!
pozdrowionka

Kochane jesteście:) dziękuję za słowa otuchy :) dziś już mi lepiej. Idę popracować fizycznie to nie będę miała czasu na myślenie.
Majeczka- super!!!! Tak trzeba trzymać. Chyba wszystkie powinnyśmy brać z Ciebie przykład.
Agi wszystkiego naj naj, a to czego pragniesz by twoje było. SPEŁNIENIA MARZEŃ!!!!!!!!!!
Życzę udanego odpoczynku i słoneczka- u nas się pokazało całe szczęście. Buziaczki

Ja też dołaczam się do majówek. Zobaczycie dziewczynki: UDA SIĘ!!! Trzymam kciuki za siebie i za Was. Pozdrowionka :*

Majeczka, Skarbie, jestem z Ciebie bardzo, bardzo dumna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Biorę z Ciebie przykład :)

dziewczynki kochane, wszystkim nam się uda :) :) :) :) :)

Trzymajcie się cieplutko :D

reklama
Do góry