reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

optymistycznie starające się

reklama
Nareszcie się doczytałam jak wstawić obrazek. Jestem z siebie dumna ;) rozwijam się he he!! ;) ;)

Monia, gratuluję wstawienia obrazka!! Ja nadla nie potrafię :( Chyba ktoś musiałby mi go wstawić, bo sama nie dam rady, no tak to jest z humanistką :( Papa

Kasiu jeśli Ci zależy to postaram Ci się w miarę logicznie ;) napisać jak dokonałam tego wyczynu i w końcu wstawiłam sobie obrazek :)

O znalazłam!!
Opis jak wtawić obrazek jest bardzo ładnie opisane w Ciąża, poród, połóg w wątku Jak wstawić zdjęcie - pomóżcie!! a odpowiedziała na to Aletka w wiadomości avatarek ( zdjęcie obok postu). Kasia dasz radę tylko musisz wiedzieć gdzie masz w swoim komputerku zdjęcie, które chcesz wkleić. Powodzenia!!! Czekam na efekty :) :)

dzięki Monia, jutro zajmę się wstawianiem, bo teraz idę oglądać jakiś film z mężem. taki romantyczny wieczorek we dwoje ;) Papapapapapapa :) :) :) :) :)

Monia, ratuj!!! mąz na chwile zajęty a ja próbuję wstawic obrazek, robię tak jak napisałaś ale mi nie wchodzi :( Co mogę robić źle??? papa

Wchodzisz w " twoje konto" potem z lewej strony są " dane publiczne" następnie zaznaczasz " wyślę własny obrazek" i klikasz na browse. Tam otwiea się to co masz w swoim komputerku i szukasz sobie w nim zdjęcia które chcesz sobie wstawić i klikasz " otwórz" ( a może ten obrazek jest akurat za duży?? spróbuj z innym) i na samym końcu na dole jest ikonka " zachowaj zmiany" i to wszystko ;) Spróbuj może się uda :)

Monia, udało mi się!!! a właściwie nam: tzn. Tobie, mi i mojemu mężowi ;) Wielkie dzięki!!! Teraz mogę spokojnie iść oglądać film :) Jeszcze raz dziękuję!
Dobranoc :) :) :)

reklama
Do góry