reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

optymistycznie starające się

nooo..i tak myślę, jak udaloby sie z pasazerem na gapę..:)..to..z dwa miesiace tam tylko bym była..ale to taka dziwaczna wizja..bo w razie kłopotów co??:)..jak mówicie??????!!!..Czy w drugim miesiacu moge dopiero iść do lekarza..jakby wszystko było w porządku???????

reklama
Kurcze troszke sie pogubilam w temacie , stracilam watek :D .... Tak czy siak dalej licze na dobre wiesci z Waszej strony :) buziaki :-* ;D

Elżbietka-ja zawsze mam cykle 28-29 dniowe a ostatni mój cykl trwał tak jak i Twój 34 dni i już myślałam ,że to "fasolinka"a tu nagle zalało mnie na całego.Teraz czekam na @-licze ,że może się pojawić między 10 a 13,05-no zobaczymy czy się znowu pojawi ::)

poprawka do mojej ostatniej wypowiedzi miało być między 10 a 13,06 a nie 13,05-ale ze mnie gapa ::) ;D

DreamsAubotBaby-zatestuj jeszcze raz tak za dwa dni-bo to nigdy nic nie wiadomo.Mojej kuzynce pierwszy test wyszedł negatywnie a za kilka dni pozytywnie i jest w ciąży. ;D

Kurcze jakis mętlik już mam dziewczynki. Około 16 strasznie mnie bolała brzuszek i myslałam , że to @. Kilka kropelek krwi wylecialo (znaczy to nie byla taka zwykla krew, jakas inna:) więc wlożyłam tampon, teraz wyciągam i nic nie ma. Co ja mam jakieś zwidy czy co ? Jakieś jaja sobie ze mnie robi mój organizm chyba :(

DreamsAboutBaby moze to fasolka sprawdza Twoja czujnosc  8)?? Dziewczyny maja racje ...zatestuj jeszcze raz za dwa dni a wtedy wszystko powinno sie wyjasnic :)

LANA mam tak samo jak ty ...cykle mam 28 dniowe i zawsze bylo co do godziny ...a teraz?? hmmm.... 30 dc i nic nie widac ..... eHh dam rade... a w czwartek sie okaze :)

Pozdrawiam :)

Moniqa-trzymam kciuki aby to była dzidzia i żebyś @ zobaczyła gdzieś tak po 9 miesiącach albo jeszcze dalej ;D

reklama
no tak dziewuszki a jutro mamy już  czerwiec i chyba trzeba będzie zmienić wątek na ochocze  czerwcóweczki ? ;D

Do góry