nooo..i tak myślę, jak udaloby sie z pasazerem na gapę....to..z dwa miesiace tam tylko bym była..ale to taka dziwaczna wizja..bo w razie kłopotów co??..jak mówicie??????!!!..Czy w drugim miesiacu moge dopiero iść do lekarza..jakby wszystko było w porządku???????
reklama
LANA
Fanka BB :)
Elżbietka-ja zawsze mam cykle 28-29 dniowe a ostatni mój cykl trwał tak jak i Twój 34 dni i już myślałam ,że to "fasolinka"a tu nagle zalało mnie na całego.Teraz czekam na @-licze ,że może się pojawić między 10 a 13,05-no zobaczymy czy się znowu pojawi :
DreamsAboutBaby
Fanka BB :)
Kurcze jakis mętlik już mam dziewczynki. Około 16 strasznie mnie bolała brzuszek i myslałam , że to @. Kilka kropelek krwi wylecialo (znaczy to nie byla taka zwykla krew, jakas inna więc wlożyłam tampon, teraz wyciągam i nic nie ma. Co ja mam jakieś zwidy czy co ? Jakieś jaja sobie ze mnie robi mój organizm chyba
Moniqa
i moje dwie połówki :)
DreamsAboutBaby moze to fasolka sprawdza Twoja czujnosc 8)?? Dziewczyny maja racje ...zatestuj jeszcze raz za dwa dni a wtedy wszystko powinno sie wyjasnic
LANA mam tak samo jak ty ...cykle mam 28 dniowe i zawsze bylo co do godziny ...a teraz?? hmmm.... 30 dc i nic nie widac ..... eHh dam rade... a w czwartek sie okaze
Pozdrawiam
LANA mam tak samo jak ty ...cykle mam 28 dniowe i zawsze bylo co do godziny ...a teraz?? hmmm.... 30 dc i nic nie widac ..... eHh dam rade... a w czwartek sie okaze
Pozdrawiam
reklama
Podziel się: