reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

optymistycznie starające się

reklama
aaaaaaaaaaa:)..ja podobnie:)..no..troszke wcześniej:)..ale my poki co uwazamy..w drugą stronę..wyjeżdzam..no i kto te kilka miesiecy będzie sie mną opiekowal??.musialabym wracac, a to jest dla mnie szansa...ale jak wróce..kto wiem ::)

zdradzę coś..:)..moze w czerwcu popróbujemy..wyjadę i szybko wrócę..co Wy na to??:)

i 3 dni temu zaczelam tydzien staran ...nie bardzo wierze ze sie uda bo na drodze tyle przeszkod noi.. staramy sie juz pare miesiecy i nic wiec niby dlaczego teraz mialoby sie udac... ale co tam.... wy piszecie to i ja pisze..;-))

pozdrawiam

Majeczko więcej wiary i nadziei :laugh: :laugh: :laugh:
Wiesz dlaczego ma wam się udać?? bo nam się udało :D :D :D Trzymam kciuki :)

Majeczko-więcej optymizmu-zobaczysz uda się i Tobie i mi i caaałej reszcie  ;D może w tym miesiącu a może w następnym ale napewno się uda-bo musi się udać.

Witajcie dziewuszki-dzisiaj znowu pogoda do kitu ,znowu pada-blee!!! :mad:-a było tak pięknie.Właśnie odprowadziłam córcie do przedszkola i zaraz zmykam do pracki,ale musiałam tu jeszcze do Was zaglądnąć-bo chyba bym nie wytrzymała,jakbym tu nie zaglądneła-maniaczka-HA HA HA!!!

reklama
Dziewczyny mam pytanie. Ile dni przed owulacja pojawia Wam się śluz? Bo wg suwaczka mam jeszcze sporo czasu do owulacji, ale dzisiaj już mi się pojawił śluz... :|

Do góry