reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

optymistycznie starające się

Agnezzz..z tego co wiem, TY masz nieregularne bardzo cykle..wiec skoro sie pojawił..zbilzają sie płodne..

reklama
Cześć.
Moje dzisiejsze wypowiedzi napewno nie będą pełne entuzjazmu, bo nie wiem co się dzieje.
Rano zrobiłam test. Z pierwszego siusiania tak jak najlepiej.
No i wynik: NEGATYWNY.
A @ ani śladu. Cycole bolą.
Nie wiem, naprawdę nie wiem co się ze mną dzieje. Dziś 32 dc, więc @ powinna być jakieś 2 lub 3 dni temu.
Wkurza mnie, że to wszystko takie niepewne i wogóle jak tu potem policzyć kiedy będzie owulacja.
I co ja mam teraz mojemu powiedzieć?
NIE WIEM!!
Zastrzelcie mnie albo coś.

DreamsAboutBaby hmm..są dwie opcje..albo zmian klimatu..stres..ciągła mysl..nerwy..przyjdzie/nie przyjdzie@..spowodowały to przesunięcie..i na dniach sie pojawi..:(..albo..bywa i tak, ze testy czasem nie wykrywają b. wczesnej ciaży no i daltego bywa, zę sie mylą....czego Ci zycze....!
Nie martw się tak..nie zadreczaj..nie mysl o tym..wszystko będzie dobrze..jestesmy z Tobą!

DreamsAboutBaby spokojnie...może ten test jakiś felerny. Zrób jutro jeszcze jeden i zobaczysz co tym razem Ci pokaże. Na pewno będzie dobrze!!!! Trzymam kciuki. Jesteśmy z Tobą.
Nie martw się na zapas, wiem, że łatwo się mówi trudniej zrobić, ale przynajmniej spróbuj. Główka do góry.

DreamsAboutBaby , jeszcze nic pewnego!! testy bywają zawodne!! sprobuj jeszcze jutro albo pojutrze ja sie nie pojawi @. a najlepiej zrób test z krwi, cena ta sama co testu z apteki, a o wiele pewnijszy!!
a nawet jak tym razem sie nie udało, to ja tez sie zapisalam na czewiec!!i do dziela!!tez przezylam wielkie rozczarowanie w tym miesiący, tylko ze do mnie przybyla @, po 34 dniach, testu nawet nie robilam...
musie sie udać!!

reklama
Do góry