reklama
A
Agnezzz
Gość
No właśnie...i weź tu potem staraj sie o dzidzię jak co chwilę jest inaczej...ach...
DreamsAboutBaby
Fanka BB :)
Cześć.
Moje dzisiejsze wypowiedzi napewno nie będą pełne entuzjazmu, bo nie wiem co się dzieje.
Rano zrobiłam test. Z pierwszego siusiania tak jak najlepiej.
No i wynik: NEGATYWNY.
A @ ani śladu. Cycole bolą.
Nie wiem, naprawdę nie wiem co się ze mną dzieje. Dziś 32 dc, więc @ powinna być jakieś 2 lub 3 dni temu.
Wkurza mnie, że to wszystko takie niepewne i wogóle jak tu potem policzyć kiedy będzie owulacja.
I co ja mam teraz mojemu powiedzieć?
NIE WIEM!!
Zastrzelcie mnie albo coś.
Moje dzisiejsze wypowiedzi napewno nie będą pełne entuzjazmu, bo nie wiem co się dzieje.
Rano zrobiłam test. Z pierwszego siusiania tak jak najlepiej.
No i wynik: NEGATYWNY.
A @ ani śladu. Cycole bolą.
Nie wiem, naprawdę nie wiem co się ze mną dzieje. Dziś 32 dc, więc @ powinna być jakieś 2 lub 3 dni temu.
Wkurza mnie, że to wszystko takie niepewne i wogóle jak tu potem policzyć kiedy będzie owulacja.
I co ja mam teraz mojemu powiedzieć?
NIE WIEM!!
Zastrzelcie mnie albo coś.
DreamsAboutBaby hmm..są dwie opcje..albo zmian klimatu..stres..ciągła mysl..nerwy..przyjdzie/nie przyjdzie@..spowodowały to przesunięcie..i na dniach sie pojawi....albo..bywa i tak, ze testy czasem nie wykrywają b. wczesnej ciaży no i daltego bywa, zę sie mylą....czego Ci zycze....!
Nie martw się tak..nie zadreczaj..nie mysl o tym..wszystko będzie dobrze..jestesmy z Tobą!
Nie martw się tak..nie zadreczaj..nie mysl o tym..wszystko będzie dobrze..jestesmy z Tobą!
A
Agnezzz
Gość
DreamsAboutBaby spokojnie...może ten test jakiś felerny. Zrób jutro jeszcze jeden i zobaczysz co tym razem Ci pokaże. Na pewno będzie dobrze!!!! Trzymam kciuki. Jesteśmy z Tobą.
Nie martw się na zapas, wiem, że łatwo się mówi trudniej zrobić, ale przynajmniej spróbuj. Główka do góry.
Nie martw się na zapas, wiem, że łatwo się mówi trudniej zrobić, ale przynajmniej spróbuj. Główka do góry.
m.a.l.i.n.k.a pisze:DORKA to na ile wyjezdzasz? nio my nie uwazamy tera brzusio mnie boli
Malinka- na miesiac..do trzech
Elżbietka
mother of two sons&angel
DreamsAboutBaby , jeszcze nic pewnego!! testy bywają zawodne!! sprobuj jeszcze jutro albo pojutrze ja sie nie pojawi @. a najlepiej zrób test z krwi, cena ta sama co testu z apteki, a o wiele pewnijszy!!
a nawet jak tym razem sie nie udało, to ja tez sie zapisalam na czewiec!!i do dziela!!tez przezylam wielkie rozczarowanie w tym miesiący, tylko ze do mnie przybyla @, po 34 dniach, testu nawet nie robilam...
musie sie udać!!
a nawet jak tym razem sie nie udało, to ja tez sie zapisalam na czewiec!!i do dziela!!tez przezylam wielkie rozczarowanie w tym miesiący, tylko ze do mnie przybyla @, po 34 dniach, testu nawet nie robilam...
musie sie udać!!
m.a.l.i.n.k.a
DORKA to sporasno
reklama
m.a.l.i.n.k.a
LANA ty maniaczko hehe ale to chyba kazda
Podziel się: